Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szédülés, hirtelen hangulatvál...

Szédülés, hirtelen hangulatváltozás jelezhet korai terhességet? Normlis válaszokat kérek!

Figyelt kérdés
3-4napja mindennap jelentkezik hirtelen szédülés,tegnap az egész délutánt végigsirtam,mára jó kedvem lett. Sienima "fogamzásgátlót" szedek. Asztmás vagyok fujnom kell 2*1et a pipábol mindennap,montelukast sandozt szedek. Mindezek mellett lehetséges mégis,hogy teherbe estem? Örülnék neki 😊
2015. júl. 2. 14:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

A kezelés olyan, mint egy három lábú szék, és az orvosod ezzel a lépéssel kirántott az egyik lábát. Ezért kérdeztük úgy, hogy legalább a másik két lába megvan-e még.

Azt tapasztaltam ezen a téren, hogy senkit sem lehet megmenteni saját magától. Idő is kell és főleg lelki erő, hogy szembenézzünk a valósággal. Ez mindenkinek a saját felelőssége. Itt minden információt megkaptál, rajtad áll, mihez kezdesz vele. Ha orvosra van szükséged, vagy egyéb diétás tanácsra, találsz sorstársakat a facebook-on is, több ezret, a PCOS/IR hitelesen csoportban. Sok hozzád hasonló dolgokon átment nő van ott, de már nem hisznek az orvosok ilyen jellegű tanácsaiban, mert megtapasztalták a valóságot. Ez csak időhúzás és tény, hogy többet árt, mint használ.

2015. júl. 2. 15:34
 32/35 anonim ***** válasza:

Ez egy szép videó, és mindenki kezelése mellé van írva. A fogamzásgátló sajnos nincs közöttük. De ne keseredj el, a fontos,hogy hallottál most róla, hogy ez így nem jó, tudod a probléma okát is, ez már nagyon nagy lépés! Már csak a megfelelő segítséget kell megtalálnod, sokan idáig is nagyon sokára jutnak el. Szerencsés vagy, és kitartás! :)

https://www.youtube.com/watch?v=n1ZAG5ZhPlc

2015. júl. 2. 15:37
 33/35 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva: fogamzásgátló mellett nagyon nagyon kicsi az esély arra hogy várandós legyél.

Úgy, hogy még PCOS is vagy, szinte teljesen kizárt.

Kérlek fogadd meg az előttem szólók tanácsait, nagy szükséged van rá!

2015. júl. 2. 16:09
 34/35 anonim ***** válasza:
Azért ha pár hónapos belül nem esel teherbe, váltsd le ezt a csodadokit!
2015. júl. 2. 17:00
 35/35 anonim ***** válasza:

lehet én vagyok a hulye, de ha PCOS is vagy és fogamzásgátlot is szedsz..akkor ugyan hogyan a csudába tudnál teherbe esni?

duplán biztositva vagy, hogy ne legyen baba....

2015. júl. 2. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!