Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet egy korai jel vagy...

Ez lehet egy korai jel vagy tünet?

Figyelt kérdés
Nem csak ezért gondolom hogy terhes vagyok de az lehet egy korai jel, hogy nagyon sokat járok WC-re (pisilni) es nagyon hirtelen jön rám egyről a kettőre es mikor rám jön akkor olyan mintha mar órák óra tartogatnam. 10 nap múlva kene hogy meg jöjjön a teszt mar ki mutatna vagy meg várnom kell ?
2015. jún. 18. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha még 10 napod van hátra a menzeszedig, akkor ha terhes is vagy, kb. mostanában estél teherbe, még a beágyazódás sem valószínű, hogy megtörtént, szóval ez minden, csak nem terhességi tünet!

De mondjuk simán lehet egy húgyhólyaghurut, vagy éppen nagyon sokat ittál!

2015. jún. 18. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ettől biztos, hogy nem vagy terhes, inkább felfáztál.
2015. jún. 18. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem csak ezért gondolom csak kiváncsi voltam hogy ez lehet-e egy jel. Köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 18. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, nekem ez volt a legelső tünetem, így utólag. Rögtön az ovum után pár nappal érezni kezdtem. Azt hittem, hogy felfáztam, próbáltam magam kezelni tőzegáfonyával és sok folyadékkal, meg jól felöltöztem és forró fürdőztem (pont az áprilisban jött hirtelen hidegben kezdődött). Nem akart múlni, 1-2 napig jobb volt majd visszaestem. Felkerestem a háziorvosomat, de semmi sem volt a vizeletemben ami indokolta volna a tüneteket. Rá pár napra jött a pozitív teszt. Urológushoz is mentem, mert csak nem akart múlni, mondom, ha terhes vagyok csak nem kéne a fertőzést fél vállról venni, de a labor sem mutatott ki semmit, szóval azt mondta a doki ez valószínűleg terhestünet.
2015. jún. 18. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is 14 volt az utolsónap es ez a pisiles meg 2 napja kezdődött. Szóval ez is ember függő nem egy tipikus tünet. Köszönöm a válaszod.
2015. jún. 19. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!