6hetesen nem korai még hogy nött a pocim?
Figyelt kérdés
csak ha muszáj akkor gombolom be a nadrágom mert szorít,2013. jan. 9. 15:38
1/10 anonim válasza:
Biztosan fel vagy fujódva. 6 hetesen még csak mm-es a pici.
2/10 anonim válasza:
Én az 5. hetet töltöm, de akkora a hasam,mint az első babámnál 12 hetesen !
3/10 anonim válasza:
Ha 6 hetesen nem ér be a nadrág, vagy fel vagy fújódva, mind az előző is írta, vagy csak egyszerűen híztál.
4/10 A kérdező kommentje:
körbeér, csak kellemetlen viselni. Mert szoros.
2013. jan. 9. 15:43
5/10 anonim válasza:
Nekem sem nott meg de az 5.hettol kezdve szorit es kenyelmetlen a farmerom..Ez nalam a puffadas miatt van.:) 8hetes
6/10 anonim válasza:
ez a gázok miatt van és nem a baba miatt. a baba még olyan pici, hogy egyszerűen nem látszódhat még a hasadon
7/10 anonim válasza:
Nem korai, ilyenkor normális a felfúvódás, kisebb-nagyobb mértékben, és a méhed már kezd megduzzadni.
8/10 anonim válasza:
Én is így vagyok a 6. hétben már szorít a nadrág. Második baba. Az elsőnél a 13-14 héttől volt csak ez.
9/10 anonim válasza:
Teljesen normális! Terhes vagy! :-)
10/10 anonim válasza:
állítólag normális, hisz puffadsz és a méhed is nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!