Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem korai még 35 hetesen?

Nem korai még 35 hetesen?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban fájásaim voltak. Olyan 10 percenként a méhemnél (ahol normál esetben a várandósság előtt van a méh) éreztem vagy 15 mp erejéig. Ezek lennének a jóslók? Nem korai még?
2013. jan. 8. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek jóslók, mivel írod, hogy 15 mp.

A szülési fájásoknál 40-60 mp-ig tart egy keményedés.

Nem tudok más bőrébe bújni, nálam beleférne ennyi simán. Még túl is hordtam a babám így (az egyiket).

Én rengeteg hajnalt töltöttem a kádban egy vekker társaságában. :o)

Mindig mondtam a férjemnek, hogy csak aludjon, majd szólok, ha éles lenne...

De nem volt az. Hetekig.

2013. jan. 8. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 36.hetes vagyok de nekem is a 35.en kezdödtek,ugyan igy megrémültem h " úristen szülünk??" Nekem pluszban még a pocim is lejjebb ment.Felhivtam a dokim azt mondta h ha nem tart másfél percnél tovább akkor csak jósló meg hogy ne aggódjak felfog tünni ha már szülési fájás:D
2013. jan. 8. 09:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 34.heten kezdodtek a joslok. 36+5napra szultem, de van aki hasonlo esetben tulhordja.
2013. jan. 8. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem korai.
2013. jan. 8. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Majd utólag látni fogod, hogy ezek nem igazi fájások voltak.
2013. jan. 8. 10:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Felhívtam a dokimat is, azt mondta hogy mivel abbamaradt, nincs gond, ha ismétlődne, menjek be és megvizsgál. Első gyermekemmel semmi ilyen nem volt, sőt még csak hasonló sem. Most minden annyival másabb, teljesen olyan mintha először lennék várandós!

Mégegyszer köszi a válaszokat!

2013. jan. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!