Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki kuldene egy jo korhazi...

Valaki kuldene egy jo korhazi listat amiben minden benne van ami kell? 32 hetesen korai osszepakolni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Babának:

pelus

textil pelus

popsitörlő

sapi

kesztyű

cumi

pléd

Mamának:

hálóing (jó ha van több is)

köntös

bugyik

törölköző

mellszívó, bimbóvédő (szülés után a párom hozta be mert a nővérek kérték)

tusfürdő

mentes víz

szőlőcukor (bár le a kalappal az előtt aki vajúdás közben képes cukrot szopogatni :) )

betét

wc papír

papírzsepi

hajgumi

zokni

papucs (zuhanyzáshoz is másik)

terhes kiskönyv, apasági nyilatkozat v. házassági anyakönyvi kivonat

Bocsi az összevisszaságért, ennyi az ami eszembe jutott és nekem is tutira bent volt a tatyómban :) Az nem baj, ha te már 32 hetesen bepakolsz mindent, nem romlik meg :) Én a 36. héten tettem ezt.

2012. nov. 6. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt a fogkrém, fogkefe, fésű

De itt egy hasznos link:

[link]

2012. nov. 6. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2012. nov. 6. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ez alapján pakoltam össze, és nagyon hasznos volt:

[link]

olvasni valón (de nem is lett volna rá időm, inkább aludtam ha tudtam), hajszárítón, derékmasszírozón és zenén kívül mindent vittem a listáról, és használtam is, viszont hiányérzetem nem volt...

Nyugodtan összepakolhatsz, biztos ami biztos...

2012. nov. 6. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem korai,sőt el is kell kezdeni...

Az én listám amit vajudáskor viszek:törölköző,köntös,hálóing,papucs,fehérnemű.tisztbetét,zsepi,tisztálkodó szerek,kis kiszerelésben,a többi cuccot,inni,evöeszköz,hálóingek,betét,mellszivó,hajszáritó,notesz,szop.melltartó,papucs.amit a párom hoz ha már megvam a babuci.

Minden jót

36hkm

2012. nov. 6. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, nagyon hasznos volt mind, holnap pakolok is :)
2012. nov. 6. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
én is köszönöm a válaszokat :) Számomra is hasznosak voltak.
2012. nov. 7. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ezt még kiegészíteném műanyag pohárral, saját kés, villa, kanál, zuhanyzó papucs, meg a tusfürdő helyett nekem a baba szappant ajánlották, mivel nem annyira parfümös, így a baba jobban érzi az anyuka illatát.

38 hkm

2012. nov. 7. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyi csomagotok lett? Én még a felét raktam össze, de van egy nagy táskám, és egy kicsi, és úgy érzem, még egy közepes is kéne. :(
2012. nov. 7. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!