Valaki kuldene egy jo korhazi listat amiben minden benne van ami kell? 32 hetesen korai osszepakolni?
Babának:
pelus
textil pelus
popsitörlő
sapi
kesztyű
cumi
pléd
Mamának:
hálóing (jó ha van több is)
köntös
bugyik
törölköző
mellszívó, bimbóvédő (szülés után a párom hozta be mert a nővérek kérték)
tusfürdő
mentes víz
szőlőcukor (bár le a kalappal az előtt aki vajúdás közben képes cukrot szopogatni :) )
betét
wc papír
papírzsepi
hajgumi
zokni
papucs (zuhanyzáshoz is másik)
terhes kiskönyv, apasági nyilatkozat v. házassági anyakönyvi kivonat
Bocsi az összevisszaságért, ennyi az ami eszembe jutott és nekem is tutira bent volt a tatyómban :) Az nem baj, ha te már 32 hetesen bepakolsz mindent, nem romlik meg :) Én a 36. héten tettem ezt.
Én ez alapján pakoltam össze, és nagyon hasznos volt:
olvasni valón (de nem is lett volna rá időm, inkább aludtam ha tudtam), hajszárítón, derékmasszírozón és zenén kívül mindent vittem a listáról, és használtam is, viszont hiányérzetem nem volt...
Nyugodtan összepakolhatsz, biztos ami biztos...
Nem korai,sőt el is kell kezdeni...
Az én listám amit vajudáskor viszek:törölköző,köntös,hálóing,papucs,fehérnemű.tisztbetét,zsepi,tisztálkodó szerek,kis kiszerelésben,a többi cuccot,inni,evöeszköz,hálóingek,betét,mellszivó,hajszáritó,notesz,szop.melltartó,papucs.amit a párom hoz ha már megvam a babuci.
Minden jót
36hkm
Én ezt még kiegészíteném műanyag pohárral, saját kés, villa, kanál, zuhanyzó papucs, meg a tusfürdő helyett nekem a baba szappant ajánlották, mivel nem annyira parfümös, így a baba jobban érzi az anyuka illatát.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!