Szerintetek, ha a 25. héten megyek 4 d-s uh-ra az jó időpont? Nem korai? Ti mikor voltatok?
Nekem azt mondta a szonográfus, hogy 27-29 hetesen lehet a legtöbbet látni belőlük. Én 27 hetesen voltam, tökéletesen látszott az arcocskája :)
Boldog Babavárást :)
Szia.
Én 13 hetesen voltam először,és akkor azt mondta a szonográfus,hogy a 26. héten érdemes menni mégegyszer,szóval én akkor megyek megint apával együtt :D
21+5 hkm
És a 25 hetes képeken már szép formás a pofikája? :)
Nektek jók lettek a felvételek és a videó? Sokat mocorgott akkor már?
Az a helyzet, hogy csak egyszer mennénk erre a vizsgálatra és szeretném a lehető legjobb időben! Már nagyon várom!! :)
Igen, már nagyon édesek 25 hetesen, kis kerek pofijuk van.
Az én lányom nem volt kegyes hozzánk, alig lehetett képet csinálni róla, állandóan eltakarta az arcát.
Ettől függetlenül nagyon jó volt, élveztük azt a 45 percet.
Megerősítést kaptunk, hogy valóban kislány, a videót és a képeket cd-re írták, 1 képet nyomtattak. A többi képet (ami használható volt), azt előhívattuk.
Különben ahol mi voltunk, ott nagyon rendesek. Ha nem aktív a baba, és nem nagyon lehet mozizni, akkor csak töredékét kell kifizetni az összegnek, és adnak egy másik időpontot. (Miskolc)
első vagyok! itt egy 25 hetes kép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!