Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szédülés, hirtelen hangulatvál...

Szédülés, hirtelen hangulatváltozás jelezhet korai terhességet? Normlis válaszokat kérek!

Figyelt kérdés
3-4napja mindennap jelentkezik hirtelen szédülés,tegnap az egész délutánt végigsirtam,mára jó kedvem lett. Sienima "fogamzásgátlót" szedek. Asztmás vagyok fujnom kell 2*1et a pipábol mindennap,montelukast sandozt szedek. Mindezek mellett lehetséges mégis,hogy teherbe estem? Örülnék neki 😊
2015. júl. 2. 14:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
A megvonásos vérzés is ilyen. Ez nem tipp, száz százalék, hogy fogamzásgátló mellett nincs menstruációd. Azt hiszem, erről is olvasnod kellene kicsit!
2015. júl. 2. 14:19
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem kérek linkeket eleget olvasgattam ilyen dolgokrol
2015. júl. 2. 14:19
 13/35 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók, a kérdező nem kíváncsi a segítő szándékú hozzászólásaitokra, azt akarja hallani hogy terhes és minden rendben lesz.

Nemde, kedves kérdező?!

2015. júl. 2. 14:25
 14/35 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos nem olvasgattál eleget "ilyen dolgokról", mert akkor nem lennél meglepődve azon, hogy a fogamzásgátló nem rendezi a ciklusod. Lehet homokba dugni a fejed, csak nem érdemes, mert nem rajtunk állsz bosszút ezzel, hanem a saját testeden. Jó eséllyel kezelés nélkül akár korai cukorbeteg is lehetsz, ami annyira nem poén, és már nem lehet majd semmisnek tekinteni. Senki nem azért írt neked, hogy kritizáljon vagy támadjon. Azért írtunk, hogy segítsünk, és elhiheted, mi is átmentünk ezen. Nekem 3 évembe telt, mire olyan orvost találtam, aki tényleg segített, és hajlandó volt dolgozni a sikerért, nem csak kiszúrta a szemem egy bogyóval, ami inkább árt, mint használ. Kívánom, hogy legyen babád, de a kezeletlen IR esetén a vetélési arány is nagyon magas, 70% körüli. Ezért kell minden áron olvasnod és tanulnod magadról és keresned a megoldást, mert most rossz úton haladsz.
2015. júl. 2. 14:28
 15/35 A kérdező kommentje:
Nem kedves kérdező...csak nem szeretek többször utánaolvasni dolgoknak meg ha hülyének néznek főleg ismeretlenül!!
2015. júl. 2. 14:29
 16/35 A kérdező kommentje:
Csak a kioktatást kapom amit nem kértem!!
2015. júl. 2. 14:30
 17/35 anonim ***** válasza:
Én sokat írtam itt neked. Miért érzed úgy, hogy kioktatlak? Én hálásan megköszöntem volna, ha annak idején nem kell kétszer elvetélnem, hanem valaki felhívta volna a figyelmem arra, hogy rossz kezelést kapok. Azt sem tudtam, mi bajom van, a neten töltött hosszú órák olvasgatása után saját magam jöttem rá, mi bajom. Eszem ágában nincs kioktatni téged. Igen, a szédülés és hangulatváltozás lehet korai terhességi tünet, de a történeted többi része miatt erősen megkérdőjelezhető, hogy erről van szó. Ez az igazság. Sajnálom, ha neked ez nem megfelelő válasz. Nem vezetett rosszindulat.
2015. júl. 2. 14:33
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem dugom homokba a fejem csak tudod érdekes hogy más ilyen kezelés után teherbe esett és rendeződött a ciklusa is.
2015. júl. 2. 14:33
 19/35 A kérdező kommentje:
Jo nem vitázom nincs értelme. Legyen igaza(d).
2015. júl. 2. 14:35
 20/35 anonim ***** válasza:
Van, aki szerencsés, igen. De az a baj, hogy ez a probléma nem a teherbeesésig jelent problémát. Tudod, az alapja szénhidrát anyagcsere zavar. Az, hogy a teherbeesést akadályozza, egyetlen dolog. De befolyásolja a hajhullást, petefészekműködést, hasnyálmirigyet, ezért is okoz kopaszodást, cisztákat, cukorbetegséget. Az, hogy lesz-e baba vagy sem, egy elenyésző része a dolognak, bár most biztosan ezt érzed a legfontosabbnak, ami tökéletesen érthető is. De az életed nem a baba megszületéséig tart, és az életminőséged a következő kb. 60 évre nem mindegy. Egy fogamzásgátló ezekre a problémákra egyáltalán nem hat. Nem befolyásolja a túlzott inzulintermelést, ami miatt kimerül a hasnyálmirigyed.
2015. júl. 2. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!