Novemberre várjuk a babánkat, van más is? Hogy érzitek magatokat? Hányadik baba?
November 21 :) Második kisfiunk lesz. Én teljesen jól vagyok!
Mivel a nagytesótól szinte minden ruha megvan, meg egyéb "eszközök" hálistennek alig kell venni valamit. Egy plusz szekrény kell, meg ágy a nagynak.
Ti hogy vagytok, hogy álltok?
Mi is így állunk :) Épp a nagynak nézünk ágyikót, a rácsosat pedig megkapja a pici :) Nekünk is ő a második babánk. Kislány lesz.
Hogy bírod a meleget? Én alapjáraton sem szeretem, nem örülök a kánikulának.
mi november 22-re várjuk és első baba. nagyon várjuk, nem is bírtam sokáig, hogy ne kezdjem el a vásárlást :) már van sok pici ruhája, takarók, bundazsák, zoknik :) kiságyat kölcsön kapunk, babakocsit pedig úgy néz ki ajándékba.
tegnap voltunk 4D-n, ahol kiderült, hogy kislány :)
nagyon szép kis pofija van, rengeteget mocorog.
kicsit a szüléstől félek, ha belegondolok, hiszen első lesz és ismeretlen még, de egyébként jól vagyok.
Okt.30-ra vagyok kiirva de a 20 hetes uh-n nov.1-et mondtak.
masodik baba es kislany lesz. Van egy 2,5 eves kisfiam.
meg csak anyukam vett ruhakat a picinek,kisagy megvan, babakocsit majd csak szules utan veszek az nem olyan surgos az elso 2-3 hetben.
Varom az aug.20-i hetet akkor leszek a 30.hetben es onnan talan jobban megy az ido.
alapjaraton is utalom a 30 fokot is mar,ez a 35-37 viszont nagyon ki fog boritani..
November 24-re vagyok kiírva, a második kislányomat várom. Két év kilenc hónap lesz a gyerekek között. Majdnem mindene van, mert örökli a nővérétől, de szeretnék neki egy új babakocsit venni (a régi kicsit "lelakott" már, azt anno használtan vettük).Még játszószőnyeget is veszek, mert azt a nagyobbikbnak nem vettem, de szerintem hasznos lett volna.
Amúgy jól vagyok, picike a hasam, és még relatíve fitt vagyok. Félek viszont a nagy hőségtől, mert azt nem terhesen sem szoktam bírni.
Vásárolgatni ráérek szeptember-októberben is, főleg hogy nincs sok minden, amit be kell szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!