Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre várjuk a babánkat,...

Novemberre várjuk a babánkat, van más is? Hogy érzitek magatokat? Hányadik baba?

Figyelt kérdés
Készültetek már valamivel a picinek? :)
2015. júl. 2. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:

November 21 :) Második kisfiunk lesz. Én teljesen jól vagyok!

Mivel a nagytesótól szinte minden ruha megvan, meg egyéb "eszközök" hálistennek alig kell venni valamit. Egy plusz szekrény kell, meg ágy a nagynak.

Ti hogy vagytok, hogy álltok?

2015. júl. 2. 14:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Mi is így állunk :) Épp a nagynak nézünk ágyikót, a rácsosat pedig megkapja a pici :) Nekünk is ő a második babánk. Kislány lesz.

Hogy bírod a meleget? Én alapjáraton sem szeretem, nem örülök a kánikulának.

2015. júl. 2. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Én se szeretem. De nem érzem hogy rosszabb így terhesen, mint ha nem lennék az.
2015. júl. 2. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! November 28-ra várjuk és második baba. Még nem tudjuk , hogy lány vagy fiú lesz mert nagyon takarja magát de sok ruha van a kisfiamról és barátoktól is vár egy pár, szóval vásárolni nem nagyon kell majd neki. A nagy már leesésgátlós ágyban alszik, így ez a kérdés is megoldott. Én elég rosszul érzem magam, sokszor szédülök annyira, hogy ájulhatnékom van ha nem fekszem le azonnal. Sajnos bármit próbálok rettenetesen alacsony a vérnyomásom és ez a baj. A hidegfrontra migrénes fejfájásom van mióta megint terhes vagyok szóval az sem jó. A hasam sokkal gyorsabban nő mint az elsőnél emiatt nagyon sokat feszít, fáj.De mindent rosszat félretéve is élvezem, hogy megint kismama vagyok, már sokat érzem mocorogni a picit és persze nagyon várjuk már :-)
2015. júl. 2. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:

mi november 22-re várjuk és első baba. nagyon várjuk, nem is bírtam sokáig, hogy ne kezdjem el a vásárlást :) már van sok pici ruhája, takarók, bundazsák, zoknik :) kiságyat kölcsön kapunk, babakocsit pedig úgy néz ki ajándékba.

tegnap voltunk 4D-n, ahol kiderült, hogy kislány :)

nagyon szép kis pofija van, rengeteget mocorog.

kicsit a szüléstől félek, ha belegondolok, hiszen első lesz és ismeretlen még, de egyébként jól vagyok.

2015. júl. 2. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Okt.30-ra vagyok kiirva de a 20 hetes uh-n nov.1-et mondtak.

masodik baba es kislany lesz. Van egy 2,5 eves kisfiam.

meg csak anyukam vett ruhakat a picinek,kisagy megvan, babakocsit majd csak szules utan veszek az nem olyan surgos az elso 2-3 hetben.

Varom az aug.20-i hetet akkor leszek a 30.hetben es onnan talan jobban megy az ido.

alapjaraton is utalom a 30 fokot is mar,ez a 35-37 viszont nagyon ki fog boritani..

2015. júl. 2. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:

November 24-re vagyok kiírva, a második kislányomat várom. Két év kilenc hónap lesz a gyerekek között. Majdnem mindene van, mert örökli a nővérétől, de szeretnék neki egy új babakocsit venni (a régi kicsit "lelakott" már, azt anno használtan vettük).Még játszószőnyeget is veszek, mert azt a nagyobbikbnak nem vettem, de szerintem hasznos lett volna.

Amúgy jól vagyok, picike a hasam, és még relatíve fitt vagyok. Félek viszont a nagy hőségtől, mert azt nem terhesen sem szoktam bírni.

Vásárolgatni ráérek szeptember-októberben is, főleg hogy nincs sok minden, amit be kell szerezni.

2015. júl. 3. 09:57
 8/8 anonim válasza:
November 27-re várjuk első babánkat. eddig úgy néz ki kislány lesz. jól érzem magam nekem semmi különösebb bajom nem volt a terhesseg során eddig. nem beszélgetünk privátba is? annyira jó lenne végre másokkal is beszélni
2015. aug. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!