Volt már valaki így hogy ennyire "lent" érezné a baba mocorgását?
23.hétben vagyok, a babámat 16 héttől érzem. egyre erősebb már :) Esténként már olyanokat rúg, hogy rendesen szemmel látható a hasamon hogy mocorog. elég élénk baba.
napközbe viszont főleg ha ülök, akkor szabályosan lent érzem a baba mocorgását. komolyan mondom olyan, mintha a hüvelyemet csiklandozná bentről.
Tudom tudom, a hüvelyem hülye kijelentés, de az érzés valóban olyan..
Meséltem a védőnőnek, azt mondta teljesen normális, eddig is csinálhatta ezt, csak nem volt még olyan kis erős, hogy megérezzem..de marha zavaró.. pedig általában imádom érezni ahogy mocorog..
30+ hetesen is éreztem még olyan lent is. Eleve bugyivonal alól indul a méh és az alsó része "ott is marad" még akkor is, amikor a felső már rég a bordákat "csiklandozza".
Tehát tényleg normális, nyugi! :)
Rosszabb esetben én is lent érzem azóta is. (27 hetes vagyok) azert mondom hogy rosszabb eset, mert néha egyre kellemetlenebb amikor ott rugdos.
30 hetes korig általában farosak, igy lent van a pici lábuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!