20 hetes vagyok és még nem érzem a baba mocorgását.
Más is volt így?
Figyelt kérdés
Biztos nincs gond, csak mindenki írja, hogy már tízes hetek elején érzik. Nekem meg még semmi.
Nyilván a mellső fali lepény, meg hogy első gyerek... de akkor is:)
Amúgy kedden is voltam dokinál, ott is minden rendben volt.
2013. szept. 2. 18:58
1/8 anonim válasza:
Nem kell aggódni egészen biztosan a napokban megérzed, én sem éreztem sokáig valahogy a 20-22 hét körül éreztem meg, nem is tudom pontosan. Csak napról napra erősödött és egyszer mikor láttam akkor rá jöttem jé ez a baba. Nekem semmi áttörő élmény nem volt pillangók, buborékolás, kaparászás, csiklandozás, szóval semmi ilyen. Csak egyre erősebben mocorgott és rá jöttem ezek nem a beleim ha nem agyerek. Ne félj azóta be hozta a mocorgást mert már így 29 hetesen is akkorákat rúg időnként, hogy majd ki rúgja az oldalam.
2013. szept. 2. 19:04
2/8 anonim válasza:
Első baba és mellső fali nem is csoda, hogy nem érzed még, ha a doki azt mondta minden oké ne aggódj.. mellső falon később lehet érezni azt mondják, de nem hiszem, hogy sokáig váratna már magára az az első nagy rúgás! :)
boldog babavárást!
16hkm :)
2013. szept. 2. 19:04
3/8 anonim válasza:
Még annyi, hogy enyém csak reggel és este mozog, napközben szundikál. De reggel este viszont órákig rugdos. Valamint eleinte főleg háton fekve éreztem.
2013. szept. 2. 19:05
4/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nincsen semmi baj, pláne ha a doki is azt mondta. Majd megérzed és valószínűleg már elég határozottan fogod érezni. Lehet, hogy most is érzed, csak nem is sejted, hogy az lehet.
Egyébként nekem is az első terhességemnél mellső fali lepényem volt és már a 15. héten éreztem a Lányomat. A doki mondta, hogy nem létezik, pedig én éreztem... Szóval ez sem általánosítható.
2013. szept. 2. 19:18
5/8 anonim válasza:
Én már nem is foglalkozok ilyen dolgokkal, hogy mit hogyan kellene csinálnia a babámnak. 12 hetesen már éreztem a mozgást, mindenki mondta, hogy azok csak a beleim. Első babám, hittem nekik, bár én valahol a szívem mélyén mindig is tudtam, hogy már pedig ez a babám. Hát nekem ez a mozgás erősödött és végül 19 hetesen láthatóvá is vált, hogy a babám mozog a pocakomban. Amikor alhasban kellett volna mozognia nekem akkor is a gyomrom körül mozgott, ott éreztem, szóval az orvos megnyugtat mindig, hogy jól van a babám a többi meg a magán ügyem. Az én babám így működik, és ha valamit majd nem úgy csinál ahogy én azt megszoktam akkor szólok a dokinak. Biztosan napokon belül meg fog mozdulni.
2013. szept. 2. 19:43
6/8 anonim válasza:
17 hetet be töltöttem és csak néha érzem,hogy kaparászik.Nem igazi rugdosás. Pedig már a 4. baba és a lepény is hátsó fali. Igaz néha engem is idegesít.
2013. szept. 2. 20:20
7/8 anonim válasza:
Első lányomat a 24. héten éreztem először, addig tiszta ideg voltam, hiába mondta a doki, hogy minden oké. :) Nem is volt persze semmi baj...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!