Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hol érzitek a baba mocorgását?

Ti hol érzitek a baba mocorgását?

Figyelt kérdés

Ma töltöttem be a 16. Hetet és elkezdtem érezni a baba mocorgását, de elég lent, köldök alatt kb 10 centivel... Nincs az nagyon lent?

Más hol érezte?

2014. febr. 28. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
legelőször én is ott éreztem, igaz a 18 héttől, de elég lent, már majdnem a szeméremdobnál. Most 22 hetes vagyok, már mindennap érzem, de sokszor még ma is olyan lent, köldök alatt, nyilván ez attól függ épp milyét mozgatja és mennyire lent. nem gond szerintem ha lennt érzed :)
2014. febr. 28. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért ott érzed, mert ilyenkor még ott van lent a méh. Majd feljebb száll ahogy nő a baba.
2014. febr. 28. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is ott érzem :)szeméremdomb környékén. 16hkm :) Gratulálok neked. :)
2014. febr. 28. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Olvass utána mekkora is a méhed, ez teljesen normális ilyenkor.
2014. febr. 28. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Köldök alatt szokott csipkedni a kisasszony, de van amikor a bordáimat rugdossa. :-)

A legkellemetlenebb és legérzékenyebb a köldök alatt 10 cm-rel.

32 hkm

2014. febr. 28. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
2014. febr. 28. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:

15. héttől érzem a mozgását.

Nekem folyamatosan a köldököm alatt (legtöbbször) vagy valamelyik oldalon középtájon.

Nekem farfekvéses sajnos a kicsi és valószínűleg azért érzem ennyire lent.

23 hkm

2014. márc. 1. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!