Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik 30-hoz közeledve (vagy után) vállaltak először gyereket?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Egyre inkább azt látom, hogy mindenhol fiatal anyukák, nálunk meg még szóba se jöhet a dolog. A volt osztálytársaim nagy részének már van, ha éppen nincs, akkor pont most fog szülni. Kicsit frusztrál a dolog, mert ott motoszkál a fejemben, már nekem is lehetne, de nincs. És mi van, ha nem is lesz. Mi van, ha soha nem lesz. 6 éve vagyok együtt a párommal. 1,5 éve élünk együtt, de még sok a "felújítandó" dolog a ház körül, hogy minden tökéletes legyen, olyan amilyenre szerettük volna mikor beköltöztünk. Szóval valóban nem lenne itt az ideje. De mire minden körülmény tökéletes lenne, ott leszek 30. Mi van, ha akkor meg jön más? Akkor mindig halogatni fogjuk?!
2015. júl. 2. 10:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ, megnyugtattatok! :) Láttam 1-2 kérdést itt gyakorin is, ki hány évesen vállalt gyereket, és nagyon sokan a 20-25-öt írják. Mintha ez lenne a természetes. :( Ezért kezdett el zavarni a dolog. Tag vagyok egy helyi adok-veszek csoportban (közösségi oldalas), velem egykorú nők vannak javarészt ott fent, de mind fiatal anyuka, nálam fiatalabbak. :( És ezek szerint én az osztálytársakat is pont "kifogtam", mert tényleg soknak már gyereke van, többnek már kettő is. De a válaszok láttán kicsit jobb kedvem lett, ráérek még. :)
2015. júl. 2. 20:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Te jobb helyzetbe vagy mint mi nekünk még nincs saját lakás csak albi én már holnap megszülném de nem lehet még legalább 4 évet kell rá várni amit nem tudom hogy fogom kibirni lelkileg 29 N :(
2015. júl. 2. 21:25
 23/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Megértelek. Néha már annyira bennem van, hogy úgy szeretnék családot és még mennyit kell majd várnom rá... Valóban nagy szerencsénk van, hogy a lakhatás kérdés megoldódott, de nálunk is még vagy 2 év mire minden a helyére "kerül". 1,5 szobás lakás, de 20 évig nem lakta senki, úgyhogy volt és van munka bőven. Párom álláspontja kb az, hogy ha véletlen becsúszna, megoldanánk. Viszont frászt kap, ha szóba kerül a gyerektéma. Talán pont az miatt, hogy előtte minden legyen rendbe, legyen meg. Legalábbis remélem. Valamelyik nap beszélgetünk valamiről és azt mondta, azért ha majd én gyereket akarok, szóljak időbe. És akkor próbálta így viccesen hozzátenni: mondjuk 2-3 évvel előtte. Erre én: akkor most szólok. Erre csak annyit mondott ajajj. De ha rajta múlna, szerintem még vagy 5 évig húzná. :(
2015. júl. 3. 09:28
 24/26 anonim ***** válasza:
22 es vagyok de én nemis értem miért csak a nőknek fontos a gyerekvállalás:/
2015. júl. 3. 18:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, nem minden esetben csak a nőknek a fontos. De vannak férfiak, akiket annyira nem hoz lázba a téma. Legalábbis saját tapasztalat. :/ Irigykedve olvasom azokat a történeteket, amikor a férfi is nagyon vágyik már a gyermekre. Másrészt meg olyankor mindig olyan rossz kedvem lesz...
2015. júl. 3. 22:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Ismét a 22 es vagyok férjem valamelyiknap azt mondta nekem tul sokat várok el egyszerre ő házasság után nem akar egybő. gyereket ugyhogy még várnom kell.
2015. júl. 4. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!