Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi egyszeri haskenegetés...

Napi egyszeri haskenegetés elédg a csíkok ellen?

Figyelt kérdés
Este zuhany után szoktam minden nap bekenni baba testáplóval a pocakom. Ez elég vagy inkább napi kétszer kenjem? Tudom, hogy ez genetikától is függ, de azért leírnátok a tapasztalatokat?
2010. márc. 3. 08:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja, most 25+4 hetes vagyok, eddig semmi csík.
2010. márc. 3. 08:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én naponta kétszer kentem, de a 36. hét után nagyot nőtt a hasam, akkor már nem segített semmilyen kenegetés, csíkos lettem:) Reméljük te nem leszel:)

ҝ

2010. márc. 3. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
16. héttől kentem a Vichyvel, ami nagyon drága. A 34 héten, arra keltem reggel, hogy tiszta zebra vagyok. :( Pedig reggel és este is használtam, havonta 14ezret költöttem rá, mert mindenki erre esküdött, hogy milyen jó.
2010. márc. 3. 09:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem kentem, 4x szültem, egy csíkom se volt/nincs. A barátnőm naponta 2x kente magát (reggel, este) drága kencékkel, tele van csíkokkal. Ha hajlamos vagy rá, sajnos nem sok mindent érnek a krémek , olajok :(
2010. márc. 3. 09:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
napi száz sem elég ha olyan a bőröd típusa. Felesleges a drága krémeket megvenni, fürdés után vizes bőrre babaolaj v olívaolaj, az segít a bőröd nedvességtartalmát pótolni.
2010. márc. 3. 09:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is Vichy-t használtam naponta egyszer, és szerintem tényleg hatásos. A saját hülyeségem, hogy a derekamat oldalt nem kentem (nem jutott eszembe), amíg nem lett csíkos. Na, ott nagyon csúnya. A hasamon a 37. héttől jöttek ki csíkok, viszont össze sem lehet hasonlítani a derekamon lévőkkel. Sokkal halványabbak, kisebbek. Úgy gondolom, hogy a krém miatt lehet, dehát ezt sosem lehet tudni.
2010. márc. 3. 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Napi 2x kenem Avent stria krémmel!Míg nem ezt használtam(14.hétig)4 új csíkom lett!Azóta egy sem!De ez úgyis csak a végén fog kiderülni!Ez bőrtípus függő!Üdv:21 hetes kozmetikus kismama
2010. márc. 3. 09:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
9:03-asnak igaza van! Emellett viszont azt tudom mondani, hogy én a 2. hónaptól a Rossmann-ban található Eveline márkájú stria elleni krémet használtam, napi 1x, fürdés után. 1.500 Ft körül van, és nekem nem lettek csíkjaim. Megpróbálhatod. :)
2010. márc. 3. 10:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én napi egyszer kentem, esti zuhany után. Mindig valamilyen extra száraz bőrre való testápolóval, most éppen nívea van. Ma vagyok 40 hetes és egy darab csíkom sincs, de szerintem nem a krém miatt. Egyszerűen ilyen a bőröm. Az anyukám is és a nővérem is 3 gyereket szült, egyikük sem lett soha csíkos.
2010. márc. 3. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én is kentem-kenem vichyvel,k..a dága,ezért reménykedtem.de sajnos hirtelen nőtt a hasam,így "bezebrásodtam".a dokim kérdezte is,hogy mivel ketem,és mikor mondtam neki,azt mondta,akkor hajlamos vagyok rá,érzékeny a bőröm,bármit használhattam volna.reméljük te megúszod

38+2heteske

2010. márc. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!