Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen sok az 5 kg hízás?

21 hetesen sok az 5 kg hízás?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán nem.
2015. jún. 30. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem! :)Gratulálok.Kisfiú,kislány? :)
2015. jún. 30. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy sok!
2015. jún. 30. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Ebből kb. 1 kilót indokol a terhesség, a többit te híztad.
2015. jún. 30. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Én 23 hetes vagyok eddig 4kg-ot híztam 45-ről 49-re. Ne aggódj, ez nem sok!
2015. jún. 30. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
nem sok, független attól hogy ki hízta és ki nem :) én már +15-nél tartottam sajnos. maradjon is így.
2015. jún. 30. 20:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Hú de jó köszönöm! :) kisfiú lesz am.Remélem nem lesz sok a végére am azt mondják ismerősök hogy még fogytam ezért meg lepődtem az 5 kilón.
2015. jún. 30. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

azért arra figyelj, hogy az utolsó trimeszterben fogsz legtöbbet hízni. egyébként szerintem nem baj, én 22 kg-ot híztam, de a lányom 8 hónapos korára semmi nem maradt rajtam, még fogyóznom se kellett, a szoptatás és a megváltozott babás életmód bőven elég lett.

nagyon fontos hogy a cukrodra figyelj, mert a magas terhességi cukor szövődményeket okozhat, de ha ez a része rendben van, egyél annyit amennyi jól esik, és ne a kilókat számold. A nők gyakorlatilag egész életükben kínosan kell, hogy ügyeljenek az alakjukra, szerintem a terhesség az az idő, amit a leendő anyuka amennyire tud, fordítson magára, vágyaira, mert utána évekig teljesen háttérbe fognak szorulni az igények/lehetőségek, kinek kevésbé, kinek jobban.

2015. jún. 30. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
#4-es, a baba ilyenkor már 30-35 dkg, plusz magzatvíz, méhlepény, a méh megnövekedett súlya, és plusz egy literrel több vér kering az emberben. Így biztos hogy nem egy kiló, hanem inkább 2-3 kg a baba miatti súlygyarapodás.A többi meg simán lehet vízvisszatartás ebben a nyári melegben. Amúgy egyéni hogy ki mennyit szed fel az utolsó trimeszterben. Én pl. az utolsó két hónapban kb. három kilót szedtem fel (ebből a 36. héttől semmit), így nem biztos, hogy ötösével ugrálnak majd fel a kilók a végén.
2015. júl. 1. 09:07
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanitt tartottam 21 hetesen. Nekem is azzal szívták a véremet, hogy sok, úristen, mennyi lesz a végére, mert az utolsó trimeszterben jön a legtöbb. 14,5 kiló a vége úgy, hogy 46,5 kilóval kezdtem, tehát nagyon kis súllyal. Ja, és a 30. hét után kemény 2 kiló jött fel rám, az is 2 nap alatt, mert víz volt... Nem mindenki egyformán hízik, ne pánikolj emiatt. Ha nagyon megszalad, majd visszaveszel.
2015. júl. 1. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!