16 hetesen 7 kg hízás? Hol a vége?
Figyelt kérdés
A terhességet 58kg-róla kezdtem, most 65 vagyok. Ebből 5 kg a 12. hétig szaladt fel. Komoly fizikai munkám volt amit a terhesség miatt ott kellett hagynom, plusz a dohányzásról is leszoktam. Nem voltam tőle rosszul, pont ezért nagyon hiányzott de mégsem okozott gondot lemondanom róla,viszont elég sokat nassoltam helyette az első hónapban. Ez a pótcselekvés már megszűnt, viszont az itthon ülés és az ünnepek sem javítottak a helyzeten. 4 hét alatt 2 kg plusz jött fel azóta. Sokallom ezt a hét kilót. Január eleje óta, nagyon is tudatosan étkezem mégis felkúszott 2 a már meglévő 5-höz. Normális ez? Hol van a vége, előreláthatóan mennyi jön még?2015. jan. 30. 16:47
1/6 anonim válasza:
Hat ezt elore nem lehet megmondani, hogy mennyit fogsz hizni... probalj odafigyelni, hogy mit eszel, meg mikor, illetve ha nincs gond a terhesseggel, akkor nyugodtan tornazhatsz is, sok kismama torna video van a neten :) ne idegeskedj, kicsit sok a 7 kilo ilyen koran, de eleve nem nagy sullyal kezdted, nem lesz gond, csak figyelj oda :)
2/6 anonim válasza:
A vége még messze van! :( Én is nehéz fizikai munkát végeztem és dohányoztam is. A terhesség előtt leszoktam nagyon nehéz volt de nekem nem volt pótcselekvés.(Nassolás). Én is itthon vagyok bár sokat mászkálok.15hetes vagyok és eddig nem híztam egy kilót sem. Bár eléggé hízékony alkat vagyok.
3/6 anonim válasza:
En a tornat hagytam abba az elejen (elotte heti 2-3 volt), plusz rosszul voltam, nassoltam, hogy
ne legyen allandoan hanyingerem. Igy a 20 hetig 5 kg feljott, ugye az unnepek is kozrejatszottak.
Viszont a 15 hettol ujra tornazom, kismama pilatest, nem jogat, hanem olyat, ami megmozgat es erosit is.
Neten talaltam.
Azota NAGYON odafigyelek, mit eszek es mikor. Igy nem jott fel tobb, most leszek 24 hetes.
Kezdj el tornazni, ne nassolj, csak heti 1-2x, es nagyon figyelj oda. Menni fog!
4/6 anonim válasza:
Nasi helyet egyél gyümölcsöt, én azt teszem 13 hetes vagyok és még nem híztam.
5/6 anonim válasza:
Messze van a vége ..... szerintem nyugottan nasiz ha megkivánod akor egyél es azt amikor megkivanod ne a sulyodal foglalkoz most mert a vegén meg valami baj lesz .Megkiánsz valamit nem eszed meg mert hizlal ehes vagy nem eszel mert most ettel pl 1 órával es jön a folyamatos rosszúlétek.... Majd foglalkozol a sulyodal ha megszületett a baba batoritas keppen es 45 kg híztam 3honap alatt leis ment nagyon vizes voltam mindent megettem amit megkivantam tükőrtojas fagyival :) és szep a tesztem lapos hasam van len log a pör a terdemig
6/6 anonim válasza:
Enis dohanyoztam ahogy teherbe estem azonal leraktam a cigit (nem tervezett baba volt ugy voltunk vele ha jön akkor jöjön ezert nem szoktam le a dohanyzasrol előtte) én nagyon kivantam a cigit de nem gyujtaittam rá riszul is voltam probaltam nasival elnyomni de nem sikerült 1x rosszul is lettem ugy hogy vereztem bementem a korhazba a dokim fagatozott nem mertem elmondani hogy cigit kivanom csak hogy napok ota kivanok valamit közölte velem ha megkivanok valamit egyem meg mert ha nem almehet a baba is van ilyen mondas is most hirteken nem jut eszembe bevalottam a cigis dolgot es azt mondta kem kellet vona azonnal abba hagynom fokozatosan max 5 szal /nap sose tudtam elszivni 1 szalat sem 1 sluktol ugy beszédültem hogy csak na .en azt tanacsolom egyel barmit amit megkivansz ne ketfofara csak egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!