Nagyon el vagyok keseredve, gomba, e coli?
Figyelt kérdés
A terhességem 37. hetében járok , gombát és ecoli baktériumot tenyésztettek ki nálam, holott nemi életet nem is élünk hónapok ota a gomba miatt, honnan szedtem össze? veszélyes ez a babára? Klion hüvelykúpot kaptam.?2015. jún. 29. 14:00
11/16 anonim válasza:
A növekvő méh nyomja a végbelet, a hüvelyfal és a végbél pedig érintkeznek nem várandósan is, bizonyos baktériumoknak ez is bőséggel elegendő kapu. Legtöbbször egyébként gáttájékról kerül be.
Az első terhességemnél nekem sem volt ilyesmi, a másodikkal most 32-33. hét között vagyok, a 15. héttől folyamatosan gyógyszerezek-kúpozok-kenek, soha nem volt hüvelygyulladásom ezelőtt. Most van, így jártam. Kliont használtam én is legutóbb, ez volt a legjobb. A tenyésztéseimben eddig gomba, e.coli és mérhetetetlen sok genny volt - amelyek még csak tünetet sem okoztak. Sem folyás, sem semmi. Kezelni kell.
12/16 anonim válasza:
És az ilyen 8-asra jellemző válaszok miatt ne kérdezz erről gyakorin. A gomba bakteriális felülfertőződése várandósságban közel 100%, a kezelési protokoll szerint terminusközelben metronidazolt kell használni, főként rekurrens fertőzésben. Tökéletesen választott az orvosod, kicsi rá a rezisztencia, és az első harmadot leszámítva biztonságos szer.
13/16 anonim válasza:
Kedves 11-12! A válaszom melyik része talált annyira elevenedbe, hogy szükségét érezted ilyen felsőbbrendű arroganciával helyreigazítani?
14/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen korrekt valaszt irt a 8as.
15/16 anonim válasza:
Én a 38. hetet taposom, nekem is e.colit találtak, pont ma tudtam meg. Én Cifloxint kaptam rá. Az doktornő nem esett különösebben hanyatt tőle, annyit mondott, hogy akkor erre ír antibiotikumot, hogy kikezeljük. Gombám is volt 4 hete, arra simán Canestent kellett használnom, mondta a doktornő, hogy most is nyomjak végig egy Canesten kúrát az antibiotikum mellé, mert kijöhet tőle újra a gomba. Azt mondta még, hogy ha kezeletlen marad hosszú távon az e.coli, a burok repedhet tőle, ha feljut. De ez nálad már egyrészt nem akkora gond, mert már időben vagy majdnem, másrészt kezelik, nem fog feljutni. Egyébként mi se élünk nemi életet jó ideje, mégis megnyertem én is, nem azon múlik... Ne aggódj, nem lesz semmi gond :)
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. Kicsit megnyugodtam.
2015. jún. 29. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!