6. gyermekem várom,28 hetesen kiderült, hogy újra fiú!
Kicsit el vagyok keseredve! Van esély, hogy félre nézték
és végül kislány lett?
Figyelt kérdés
6. gyermekünket várjuk. Mind az 5 fiú,Mist a 6.-ra is fiút mondtak.28. Héten voltunk uh-n és ott közölték a nemét. Bevallom,elsírta magamat... Nagyon szerettem volna egy kislányt...:-( őt is imádni fogom, de kicsit csalódott vagyok :-(
Ha biztosra mondták, akkor csak nagyon csekély esély van. Mert ekkor már jól látni, ha úgy fordul a bab.
(nekem 14 hetesen szinte biztosra, 18 hetesen tutira mondták, hogy fiú - az is lett)
2015. márc. 24. 14:46
2/13 anonim válasza:
nem igazán... a fütyi-zacsi már nem igazán tűnik el :D
inkább fordítva fordul elő, hogy ezeket nem látják mert takarja mondjuk a köldökzsinór...
igazi férfiuralom lehet nálatok :D most csak belegondoltam, hogy vajon volt-e már olyan, hogy mentél wc-re és a deszka le volt hajtva? mert én 2 kispasi mellett is ezen morgok esténként :D
2015. márc. 24. 14:47
3/13 A kérdező kommentje:
5 fiú gyerkőc után még mindig reménykedek, hogy valamit elnéznek... Nem úgy tűnik! Hát, nem hiszem hogy 7. babát fogunk vállalni már! Szerintem ő is kisfiú lenne :-))
2015. márc. 24. 14:48
4/13 anonim válasza:
Pont ma olvastam egy blogot. Anyuka a harmadik fiú után ikrekkel lett terhes. Ők is kisfiúk lettek. Írta, hogy egy napi siratta a lányait.
2015. márc. 24. 15:20
5/13 A kérdező kommentje:
Hát, abszolút átérzem! Imádni fogom, mint a többi 5 gyermekem, de nagyon szerettünk volna kislányt is! A WC ülőkét megoldottam:P nagy a házunk, így 3 mosdó került kialakításra, abból magamnak egyet elsajátítottam kisebb nagyobb sikerrel:P
Aztán persze az 5. Fiú után is azt mondtam, hogy nem próbálkozunk többet....:))) mindenesetre a férjemen múlik:D hogy vállaljuk e azt az1%ot, hogy kislány is legyen
2015. márc. 24. 16:25
6/13 anonim válasza:
Van olyan,hogy csak fiút képesek összehozni a szülők. Nekünk is apai ágon egyetlen lány vagyok,aztán most,hogy mi is várjuk a kicsit,apai ágon,egyetlen lány lesz,bár igaz,hogy az apósomnak az unokája lesz nem a lánya,de na. :D A párommal együtt,4 fia van. Egy ismerősömnek meg 11 lánya van,van benne ikerpár is. Eldöntötték,hogy addig nem állnak meg amíg nem lesz egy fiú,de végül a 11-nél azt mondták,hogy hagyják a fenébe,mert így is életük végéig tamponra meg betétre költheti a fizetését. :D
2015. márc. 24. 16:45
7/13 anonim válasza:
Jajj,még annyit tennék hozzá,hogy rám azt mondták a végéig,hogy fiú vagyok,aztán megszülettem és csodálkoztak egyet,hogy hoppá kislány. Szóval semmi sincs veszve,bár most már jobb gépek vannak mint 23 évvel ezelőtt.
2015. márc. 24. 16:46
8/13 anonim válasza:
Az egyik munkatarsam meselte, hogy 4 fia van, de nem vallalnak több gyereket, mert naluk ugy tunik, hogy lehetetlen a lany. 7-en vannak testverek, mind fiu, es mindegyiknek 4-5-6 fia van.
2015. márc. 24. 17:30
9/13 anonim válasza:
Nekem a 13. heten a 4D-s UH-n teljesen tisztan lehetett latni, h az ikreim kozul az egyik kisfiu, a masik kislany, m tisztan latszott az egyiknel a kuki, a masiknal meg semmi :) A 4D-s UH nagyon jol kiveheto, plane a 29. heten. Elhiszem, h csalodott vagy, de sajnos ebben nem Te dontesz. Gratulalok!! A kisfiuk is imadnivaloak...es tudom, h ez nem vigasztal, de ha vallatok meg esetleg gyereket, hatha a 7. kislany lesz :)
2015. márc. 24. 17:33
10/13 anonim válasza:
Én is a hatodik babámat várom, ő lesz az ötödik lányom de szerintem még utoljára megpróbálkozunk majd egy kis kukisra, hátha összejön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!