Mi lehet ez? Fertőzés/gomba?
Pár napja viszket a gát részem, ill. a fenekem környéke(elnézést nem tudom máshogy leírni).Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, szokott kidörzsölődni, de elkezdett viszketni a nemiszervem külső része is.Tegnap este bekentem magam canestennel és ma egész nap jó volt, most kora estére érzem inkább.És inkább irritációtól függ azt veszem észre, tehát ha többet megyek wc-re, akkor lesz kellemetlenebb.
DE nincs extra mennyiségű és szagú folyásom.
Elnézést hogy így leírom de fogalmam sincs mi lehet, vasárnap leszek 6 hetes, még nem akartam dokihoz menni, de ha nem múlik jövő héten muszáj leszek azt hiszem....
Nekem ez első olvasásra nem tűnik gombának, bár manapság már semmin nem lepődök meg. Nem lehet, hogy inkább ez a hirtelen jött nagy meleg az oka és izzadsz?
Attól függetlenül, hogy még csak a 6. hétben jársz nyugodtan elmehetsz dokihoz, de ha mégis csak gombás fertőzésed van, kúpot csak a 12. hét után fognak felírni. Én ennek ellenére javaslom, hogy jövő héten látogasd meg a dokidat, a saját megnyugtatásod érdekében leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!