Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki pánikbeteg, és babát vár? Véget vetettem mától ennek, de félek késő?

Figyelt kérdés

Én 17 hetes terhes vagyok, és legalább 3szor 4szer (kb havi 1 ) párommal nagyon csúnyán összevesztünk, neki is mentem. Teljesen kikészülök ilyenkor, zokogok, ordítok, szétverek mindent, utánna lévő napjaimat stressz mentesen élem,azért azt hozzá teném ezen kívül minden napon nyugodtan telík el.

Mostantól viszont megszűnik ez a vitatkozás. Jövőhéttől minden esetre elmegyek a pszichológusomhoz, kicsit beszélgetni ezekről a "traumatikus élményekről" ha még nem késő...és nem ártott a babának,károsodott az idegrendszere, hiperaktív lesz vagy ilyesmi?

2015. jún. 26. 13:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ezt a kisbabát örökbe kellene adni. Szegény mit fog kapni tőled (ha túléli).
2015. jún. 26. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, most te is megtapasztalhattad a hozzáállást, ami miatt az emberek nem merik bevallani mások előtt a pszichológiai problémáikat. Ha kezelteted magad, semmi baj nem lesz (kis dózisban még az antidepresszánsok se ártanak). A terápia mindenképpen segíteni fog, a pároddal való viták miatt meg vegyél egy könyvet az erőszakmentes kommunikációról és olvassátok el mindketten. A stressz nem jó ugyan terhesség alatt, de annyit nem is árt, hogy még többet idegeskedj miatta. Ha születése után szeretettel veszitek körül a picit, minden rendben lesz.
2015. jún. 27. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
A gyerekedet is verni fogod? Te idióta!
2015. nov. 25. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
6%

Igen, előző, épp erről beszéltem, köszönjük a szemléltetést.

(előtted válaszoló voltam)

2015. nov. 26. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:
2021. dec. 14. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!