2 koktel amibe mindkettobe 4 cl vodka volt mennyire art a babanak 38 hetesen?!
Figyelt kérdés
#38 hetes #ket koktel
2015. jún. 23. 10:10
21/38 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem fogok a baba tapszerebe keverni alkoholt. Es nem mentsegeket irok. Egy kerdest raktam fel es legtobben durvan letamadtok pedig csak korrekt valaszokat vartam es nem banto valaszokat.! Akkor mar en rossz ember lennek nem egy vodorrel ittam meg es nem is innek. Nem alkoholista vagyok, es soha nem is voltam az.! Es nem kell azt gondolni, hogy egesz terhessegem alatt ittam mert most fordult elo egyszeri alkalom volt es nem rugtam be se semmi.!! Nem tudom miert kell rogton az embert ennyire bantani :S nem vagyok buszke ra meg igy se hogy megmertem inni 2 eszmeletlen lightos koktelt ami kb az ize miatt raktak bele pici vodkat.!!!!
2015. jún. 23. 10:48
22/38 Lencsibaba0121 válasza:
Te Jó Isten! Hát állítsátok falhoz szerencsétlent és lőjétek tarkón! Miért ártana? Ugyan már!! Semmi baka nem lesz a babának! Ha ennyitől lenne, akkor rengeteg beteg és selejt baba született volan régen is, amikor is bevett szokás volt, hogy ha valakinek keményedett a hasa, akkor megivott egy feles konyakot! Ne legyetek már ennyire 'bezzegmilyenfelelőltelnezakérdező"-k! Máriám, tényleg nem hiszem el!!!
23/38 Lencsibaba0121 válasza:
Ja és kövezzetek meg, én szoptatás alatt végig ittam (sört) ugyanis csak attól volt tejem! Monden nap egy doboz sör, alacsony alkoholtartalmú és nem volt gond a szoptatással!
24/38 anonim válasza:
Én nagyon nem értek egyet a terhesség alatti alkohol fogyasztással, mondhatom hogy elítélem még az egyszeri ivást is, de szinte kizártnak tartom, hogy egy alkalom miatt bármi baja lenne a babának.
25/38 anonim válasza:
Nekem a baracklétől, teától, sima csapvíztől is lett tejem. Nem kellett söröznöm hozzá. Amúgy sem iszom soha sört.
26/38 anonim válasza:
Lencsibaba, ez a te dolgod...de nem követendő példa!
Kérdező, korrekt válaszokat kaptál százalékadatokkal, összehasonlításokkal. Jah, igen, a válaszolóknak igenis lesz véleményük. Ha csak adatokra voltál kíváncsi, miért nem gugliztad ki? Miért tettél fel itt kérdést? Itt emberek válaszolnak, akiknek véleményük is van.
Ennyike.
27/38 A kérdező kommentje:
En most ittam elsore 2 lightos koktelt az egesz terhessegem alatt.! Es olvastam epp, hogy ilyenkor ennyitol meg plane nem lesz baja mert van olyan eros mar a szervezete.! Azt se ertem miert irnak ennyire bantoan valaszt.! Ha olyannak megertem hogy ennyire bantoan irnak aki tenyleg vegig itta a terhesseget tomennyel.! De en nem.! Nem feleseztem, nem tisztan ittam hanem felkeverve tele gYumolcslevekkel.!!! Es nem hatalmas poharral ittam.! De hat akkor mindenki savazon durvan.!!
2015. jún. 23. 10:57
28/38 anonim válasza:
Idegességre jót tesz a citromfű, a magnézium, a séta, a zenehallgatás, egy barátnő, egy langyos zuhany stb.
29/38 anonim válasza:
Kérdező, nyugodj már meg. Senki nem mondta, hogy alkoholista vagy, csak nem értjük, hogy miért kell 38 hetesen vodkát inni. Tökmindegy, hogy keverve volt, attól még ugyanúgy lement a vodka. Alkohol tartalomra nem lesz kevesebb, mert sok gyümölcslé volt mell.
30/38 anonim válasza:
Ha mar elore eldontotted, hogy nem art,es "olvastad" is, hogy "plane nem lesz baja", akkor minek kellett itt megkerdezni, es utana hisztizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!