Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erről a ricinus olajos bába...

Erről a ricinus olajos bába koktélról mi a véleményetek? Tényleg hat a babára is? Belekakil a vízbe? 2cl ricinus olaj 2cl vodka 2dl narancslé

Figyelt kérdés
Meginnátok? Ha igen mikor?
2013. aug. 23. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Énn ittam, csak őszilével. 42. héten, megindult a szülés szerencsére tőle
2013. aug. 23. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez fura mert én pont, hogy úgy tudom, hogy az alkohol lassítja a szülést. Ha beindul a koraszülés akkor szokták javasolni, hogy egy pohár alkohol (vörösbor) otthon igyon meg a kismama és mire beér a kórházba és ott is megkapja a szükséges gyógyszereket még le lehet állítani a szülést. Én személy szerint nem innám meg ezt a koktélt semmikor, de ettől még működhet.
2013. aug. 23. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a dokim mondta, hogy próbáljam meg, ez volt a végső hogy hátha megindul a szülés mert már 41. héten voltam!

De a vodkát nem teheted bele, mert ha valami gáz lenne akkor az ugyebár alkohol!!! szóval nekem 2dl baracklé volt és 1 kiskanál ricinusolaj!

Ha jót akarsz nem próbálod ki!! :) nem viccelek az elején azt hittem ez nem is csinál semmit! na de két óra múlva, ott ültem, könnyek és görcsök között a klotyón, szó szerint nem tudtam levakarni magam a klotyiról... pokolian fájt! 6 órát ültem ott!! egyszer sem tudtam ! felállni! majd szó szerint négykézláb jöttem, csúsztam ki ! Semmi sem történt utána! De ma már tudom hogy soha-de soha többé !! köszönöm... nem! 4 nap múlva indították, illetve indult be a szülésem.

nekem se a szex, se ez a lötyi, se a kínai csípős, se a homeós bogyók, és teák, semmi nem érdekelte a drágaságomat hogy előbb kijöjjön :)

2013. aug. 23. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen körülmények között nem innám meg. Sem az alkohol, sem a ricinusolaj miatt. Nekem nem hiányozna, hogy összef.ssam magam a szülés előtt. Már bocsánat, de 2cl ricinusolajtól ez várható. Gondolom az elv az lenne, hogy a ricinusolaj beindítja a bélmozgást, ezáltal az összehúzódásokat is, a vodka pedig ellazít, így könnyebben nyílna a méhszáj. Én inkább málnalevél teával, és homeopátiával próbálkoznék. Ha muszáj, akkor az orvosok úgyis indítanak.
2013. aug. 23. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem pont a szülésznő ajánlotta a koktélt, egyébként az összef.sás nem jön rosszul olyan helyeken, ahol nincs beöntés :) Tuti legközelebb is így csinálom, nekem csak jó emlékeim vannak a dologról.
2013. aug. 23. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Mennyi rosszfele ember van.ajaj. en nem szegyelem bevallani hofy terhessegem soran megkivantam az angellit es ittam egy fel deci likort es semmi baja a babamnak. Ez nem alkoholistara vall hanem kivanosagra. Es aki viragot evett mert azt kivanta meg? Vagy mosogatoszert? Vagy cementet? Azoknak a babajuk nemkene beteg legyen?
2015. jún. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!