Erről a ricinus olajos bába koktélról mi a véleményetek? Tényleg hat a babára is? Belekakil a vízbe? 2cl ricinus olaj 2cl vodka 2dl narancslé
Szia!
Nekem a dokim mondta, hogy próbáljam meg, ez volt a végső hogy hátha megindul a szülés mert már 41. héten voltam!
De a vodkát nem teheted bele, mert ha valami gáz lenne akkor az ugyebár alkohol!!! szóval nekem 2dl baracklé volt és 1 kiskanál ricinusolaj!
Ha jót akarsz nem próbálod ki!! :) nem viccelek az elején azt hittem ez nem is csinál semmit! na de két óra múlva, ott ültem, könnyek és görcsök között a klotyón, szó szerint nem tudtam levakarni magam a klotyiról... pokolian fájt! 6 órát ültem ott!! egyszer sem tudtam ! felállni! majd szó szerint négykézláb jöttem, csúsztam ki ! Semmi sem történt utána! De ma már tudom hogy soha-de soha többé !! köszönöm... nem! 4 nap múlva indították, illetve indult be a szülésem.
nekem se a szex, se ez a lötyi, se a kínai csípős, se a homeós bogyók, és teák, semmi nem érdekelte a drágaságomat hogy előbb kijöjjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!