Ti adtatok már Ricinus olajat, kisgyereketeknek?
egy kiskanállal.. Rettenetes az íze,fúj:S
Vagy esetleg adhatsz neki egy fél szem dulcolaxot. Ha nem használ ez sem irány az orvos
Lányom sem eszik meg semmi gyümölcsöt!
Minden nap olyat főzök, amiben van zöldség!
Így is 2-3 naponta van kaki, az is úgy hogy megiszik egy kis szívószálas Rostos baracklét, na miután megitta, rá 1-2 órára van kaki!
Próbáld ki a baracklét!
2.-nek!
Nem akarsz bunkó lenni?De az vagy!Milyen táplálkozási zavar?Mégis mit csináljak?Tömjem meg a gyereket?Ő mindig is rossz evő volt,van hogy egész nap alig eszik valamit.Erről az orvos is tud.Örülj neki hogy a te gyereked nem ilyen és fogalmad sincs róla milyen az.
Én se szívesen adok neki hashajtókat,és nem mindennap adom neki!Mert van hogy 1 hétig minden nap van kaki és van hogy párnapig alig tud.Akkor meg kénytelen vagyok adni neki valamit mikor sírdogál hogy fáj a feneke.
3.-nak
Hidd el próbáltam a rostos üdítőt,de abból is max 2 korty.Csak a vizet issza meg.Próbáltam azt is hogy őszibarackot meg szilvát összeturmixoltam neki,de bele se kóstolt.Ma vettem neki üveges gyümölcsöt,ami piciknek való.Abból is 2 kanál.Nekem a legrosszabb hogy ilyen rosszul eszik,de mit tudok csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!