Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kipróbáltátok már az ún....

Kipróbáltátok már az ún. "bábakoktélt", előzetes császáros szülés után? (ricinus, baracklé, kis alkohol, )

Figyelt kérdés

4 éve volt császármetszésem, most a 2.babámat várom. (38.héten több egészségügyi okból jó lenne, ha megszületne).

Nagyon gondolkodom, hogy kipróbáljam-e ezt a bizonyos szülésindító "csodaszert"!:)

2009. febr. 6. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha megkérdezhetem, milyen egészségügyi dolog? Tudja az a gyerek mikor kell kijönnie, amíg jól érzi magát még a pocakodban, Ha szükséges inkább feküdj be a kórházba ott vigyáznak rátok!
2009. febr. 6. 10:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a befekvéssel van problémám..(hegszétválás stb..)
2009. febr. 6. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem hallottam erről a második terhességem alatt, de én a málnalevél teát ittam.

Nekem is császár volt az első szülésem, azért mert nem tágultam csak 1 ujjnyit. 5 év telt el a két szülésem között, és a kisfiamat 13 hónapja rendesen szültem. Persze nem bizonyított hogy a tea segített, de szerintem az is benne volt.

Az első neked mért lett császár? Mert szerintem attól is függhet, hogy a második lehet-e normál szülés. Bár én sem gondoltam hogy sikerülhet rendesen kitágulnom. És nekem nagyon sokat segített, hogy egy nagyon rendes doktornőnél szültem.

Szerintem nem árthatsz a bábakoktéllal, lehet hogy nem is fog hatni. És szerintem csak akkor idd, ha elég nagy a babád, nehogy baj legyen.

Azért kívánom neked, hogy sikerüljön rendesen megszülnöd a babád, nekem nagyon szép emlék maradt, pedig sokáig vajúdtam.

Sok sikert!

2009. febr. 6. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató szavakat. Mindig megkönnyebbülök, hogy ha látom, hogy másnak is sikerült normál úton szülni csázsár után.:)

Az első babánk azért kellett császározni, mert ahogy erősödtek a fájásaim a kis szívhangja úgy lassult..Nagy baba volt, azt mondták nyomódott valahol a köldökzsinór.

Neked miért császároztak elsővel? Mikor kezdted el inni a málnalevélteát?

2009. febr. 6. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem azért volt az első császár, mert 19 óra alatt nem tágultam 1 ujjnyinál jobban. Szerencsére a másodiknál sikerült:)

A teát a 35. héttől ittam, a 40. hétig.

Sok sikert neked!

2009. febr. 7. 17:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válszt! Neked is bekellett feküdni a 38.héten? Nekem azt ajánlotta a dokim, mert ő annyira fél a hegszétválástól..Persze én is..

Neked nem volt vele semmi gond, szülés alatt, előtt??

2009. febr. 7. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt a heggel semmi gond. Nem kellett befeküdnöm sem, csak a 40. hét 4. napján, de akkor is már a túlhordás miatt. Utána 3 nap múlva szültem meg.

Még annyi eszembe jutott, hogy ha sikerül(remélem) rendesen szülnöd, akkor mikor kibújt a babucid utána el fognak altatni, mert úgy nézik meg a hegedet belülről. És a méhlepényt is akkor veszik ki. Legalábbis nekem így csinálták.

2009. febr. 8. 08:34
 8/9 A kérdező kommentje:

De jó, hogy ezt az altatást leirtad.Erről nem tudtam. Te hol szültél?

Igazából nem értem az én orvosom miért erőlteti ezt a befekvést,mástól is ezt hallom mint tőled, hogy nem kellett befeküdnie..Dehát a babáért mindent..:)

2009. febr. 8. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Kistarcsán szültem, a Flór Ferenc kórházban.

Örülök, hogy tudtam segíteni:)

2009. febr. 9. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!