Milyen az amikor elfolyik, v amikor csak szivárog a magzatvizem?
Csak mert rá vagyok kicsit parázva!39.hétben vagyok és végig volt folyásom néha több néha kevesebb!És meg fogom tudni különböztetni?az ok amikor egy az egybe elfolyik!De amikor csak szivárog az milyen?V az is azért nagy mennyiség!Csak mert ma úgy éreztem h olyan nedves a bugyim,de az is lehet h csak megizzadtam:-))))mert elég sokat ültem.....
Valamint ha elfolyik a víz,v csak szivárog és mondjuk a köldökzsinór a baba nyaka körül van,nem lehet baj?20 km-re lakunk a kórháztól!Lesz elég idő berohanni,ugye nem folytja meg!
Nagyon megköszönném válaszaitokat,mert rettentően izgulok!
Szia! Én is így voltam vele, szinte az egész terhességem alatt volt folyásom, így én is féltem, hogy esetleg nem veszem észre, ha szivárog, folyik a magzatvíz. Hidd el észre fogod venni! Én hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy mintha valami folydogálna, folyásnál kicsit nagyobb mennyiség volt és nem lehetett visszatartani (úgy mint a pisilést). Nem egyszerre "zúdult" ki nagy mennyiség, hanem szépen folyamatosan csordogált órákon keresztül. Végül délután negyed 4-kor született meg a kisfiam.
Ne izgulj, biztos észre fogod venni és akkor irány a kórház!
Könnyű szülést!
7 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!