Tegnap voltam magzatvíz-vételen. Érezném ha vmi nem lenne rendben, mondjuk elfolyik a magzatvízem stb? 18 hetes km
Ne viccelj, azért pisilni kimehetsz, meg fürdeni.
Nem kell megijedni, az első pár hét a kritikus. Nekem is megcsinálták a 17. hétben sajna a korom miatt muszáj volt és is nagyon féltem. Nekem a doki is védőnő is azt mondta, hogy 1 hét szigorú fekvés, tényleg csak fekvés, utána 2 hét teljesen pihentető életmód. Ez abból állt, hogy már egy kicsit felkelhettem, gyorsabb kajákat megfőzhettem, kis séta lent. Vásárlás, cipekedés, hajolgatás abszolút tilos.
Viszont nekem rá 2 napra elkezdett borzasztóan keményedni a hasam, ezért még MagneB6 vitamint is el kellett kezdenem szedni napi 2x2-t a terhesvitamin mellett. Persze ez nem jelenti azt, hogy másnál is így alakul, ez nálam volt így. Mindenesetre vigyázz magadra, a magzatvíz nem fog elfolyni én azt is megkérdeztem mikor csinálták, mert a méh fala is és a burok fala is rugalmas és ahogy a tűt kihúzzák, rögtön összehúzódik azon a helyen. Itt ami problémát okozhat eleve ez a beavatkozás.
Biztos, hogy Nálad is minden rendben lesz, tényleg pihend ki ezt a pár hetet, akkor kizárt, hogy baj legyen.
Boldog babavárást!
Ha még jársz erre, mikor van eredményed, írd meg, bár úgyis rendben lesz, nekem sem volt semmi baj.
23 km
Szia ! Én augusztus 4-én voltam amniocentézisen a korom miatt.
A másnapot végig feküdtem harmadnap már dolgoztam persze kíméletessen nem emelgettem semmit.
Semmi gondom nem volt az eredmény is megjött 25-én és egészséges kislányt várok a 21.hétben vagyok.
Minden jót Neked és a babának ne aggodj nem lesz semmi baj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!