Minden esetben észre fogom venni ha elfolyik a magzatvizem?
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy nem veszem észre, vagyis nem tudom, hogy az-e, és nem pl a vizelet.2008. nov. 30. 19:11
1/5 anonim válasza:
Azt mondják, azt mindenképpen észreveszi az ember, mert a vizeletet vissza lehet tartani, a magzatvizet meg nem.
Én is most nagy magzatvíz- és nyákdugó figyelésben vagyok :) Eddig sehol semmi... vagy nem vettem észre...
Üdv, majdnem 39heteske
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, én 36 hetes vagyok/leszek... :-))
2008. nov. 30. 19:19
3/5 anonim válasza:
100 százalék, hogy észreveszed!!!!!!!! Színtelen és szagtalan, és egyáltalán nem tudod irányítani, csak folyik és kész. Én épp egy széken ültem, mikor elkezdett folyni a magzatvíz, sok volt és szinte ömlött. Aztán abbamaradt, és később folytatódott. Azonnal mentem a szülészemhez, be is fektettek a kórházba. Ne aggódj, tudni fogod, ha a magzatvíz folyik.
4/5 anonim válasza:
így van tudni fogod.nekem az ágyban elalvás elött folyott el.és sőt mintha valami pukkanást éreztem volna elötte a pocakomban.és tényleg ömlik.jó sokáig....szinte a szülésik(persze kérdés meddig tart a szülés)
sok boldogságot
4hónapos kisfiú anyukája
5/5 anonim válasza:
Tényleg, folyik, mintha bepisiltél volna, de úgy háromszor egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!