Csak én hízok ilyen hamar ennyit? :-)
Figyelt kérdés
Na nem mintha annyira zavarna, de még csak 13 hetes vagyok, és 3 kg plusz máris felugrott rám. Na mondjuk szinte mindig éhes vagyok. Kis túlzással mondhatom, hogy 3 óránként :-D. Tudom oda kéne egy kicsit figyelnem, hogy akkor legalább többször egyek keveset, de ha egyszer olyan jóízűeket eszek! 62 kg-ról indultam, és most vagyok már 65,5. Igaz előtte is jó evő voltam, tehát ez nálam nem újdonság, hogy szeretek enni. Szerintetek nagy baj? Tudom lehet nehéz lesz leadni szülés után, de már tudom magamról, hogy van akaraterőm, mert annak idején is lefogytam 69 kg-ról 58 kg-ra. Bárkivel beszélek, az elején nem hízott egy kicsit sem, csak a vége felé. Egyedül vagyok? :-)2010. márc. 1. 18:12
11/14 anonim válasza:
Szia! Én az első három terhességemnél nem híztam az első 3 hónapban, a végére mégis 15-16-14 kg-t híztam velük. Most (a negyediknél) én is csak az evéssel tudtam a rosszullétek ellen valamelyest tenni, és 3 kg feljött a 12. hétig. Most 27 hetesen 10 kg-nál tartok. Szerintem tűrhető, és elvileg így sem fogok 15-16-nál többet hízni. Ja, és mindig gyorsan lement. Szerintem az alkati kérdés is. Hadd jöjjön fel, aminek fel kell jönnie, majd lemegy!
12/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Te aztán halmozod az élvezeteket! 1 is nagy öröm, és te ezt az örömöt megháromszoroztad! :-) Vigyázz rájuk nagyon! Tehát te is jó példa vagy rá, hogy nem lehetetlen leadni azokat a plusz kilókat! Köszönöm! Boldog Babavárást, és Babázást!
2010. márc. 2. 18:02
13/14 anonim válasza:
Köszönöm, aranyos vagy! Neked is jó babázást és sok boldogságot!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Minden jót, és szép napot!
2010. márc. 3. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!