Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én hízok ilyen hamar...

Csak én hízok ilyen hamar ennyit? :-)

Figyelt kérdés
Na nem mintha annyira zavarna, de még csak 13 hetes vagyok, és 3 kg plusz máris felugrott rám. Na mondjuk szinte mindig éhes vagyok. Kis túlzással mondhatom, hogy 3 óránként :-D. Tudom oda kéne egy kicsit figyelnem, hogy akkor legalább többször egyek keveset, de ha egyszer olyan jóízűeket eszek! 62 kg-ról indultam, és most vagyok már 65,5. Igaz előtte is jó evő voltam, tehát ez nálam nem újdonság, hogy szeretek enni. Szerintetek nagy baj? Tudom lehet nehéz lesz leadni szülés után, de már tudom magamról, hogy van akaraterőm, mert annak idején is lefogytam 69 kg-ról 58 kg-ra. Bárkivel beszélek, az elején nem hízott egy kicsit sem, csak a vége felé. Egyedül vagyok? :-)
2010. márc. 1. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
elején minden hónapban egy kiló, utána meg amikor kéthetente mentem akkor is egy....50ről indultam.....zabáltam 2-3 óránként.....65 körül álltam meg.....egyél nyugodtan az a jó ha van étvágyad....:)
2010. márc. 1. 18:15
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagy egyedül!

Én 9+1 hetes vagyok,és már felszedtem 1 kilót!

A két gyermekemmel is hamar híztam,bár szülés után 3 héttel már a régi súlyom volt.(56kg)

2010. márc. 1. 18:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Úúúú de jó, hogy nem csak én vagyok ilyen...szerintem előbb utóbb a védőnő is meg fog szólni emiatt. Van aki azt mondja, hogy most elkezdtem hízni, de ez meg fog állni. Hát nem tudom. De szerintem még mindig jobb, hogy van étvágyam, mintha mindig hánynék. Kínozni meg nem akarom magam, hogy amikor korog a gyomrom, nem eszek, csak hogy megtartsam a súlyom...
2010. márc. 1. 18:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért csak óvatosan, mert ha már most 3 kg-ot híztál, mi lesz még később, még csak most jön a java. Még aki a 20. hétig nem hízik semmit, az is a végén 15-20-al fejezi be. Persze sokfélék az emberek, lehet hogy később lelassul, de azért jobb odafigyelni, nem olyan jó a szerevezetnek 20 kg-okat le föl dobálni. Éhezni persze nem kell, nem is szabad, csak próbálj meg inkább gyümölcsöt nasizni, vagy ilyesmi.
2010. márc. 1. 20:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Nos, tudom, hogy igazad van! Nagyon szeretem a gyümölcsöket, és sokat is eszek belőlük, de ha én éhes vagyok hiába próbálom előbb gyümölccsel csillapítani az éhségem, attól egy óra múlva még éhesebb leszek!
2010. márc. 1. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél az első harmadban folyton émelyegtem, ezen csak az segített, ha ettem. A 12. hétre már 5 kilót híztam. A végére 16 kiló lett. Egy év múlva ugyanannyival kezdtem a következő terhességet, mint az elsőt. Most viszont a 14. hétig szinte csak pirítóst tudtam enni. Minusz 2 kiló. Most a 27. héten tartok, eddig 6 kilót híztam. Ne aggódj, majd lemegy :)
2010. márc. 1. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:

engem is ugyanez a kérdés foglalkoztat folyamatosan!

én 12 hetes vagyok,63,5-tel kezdtem,most65,5kg vagyok.

pontosan ugyaqnazok a tüneteim,mint neked !!

ugyhogy nem vagy egyedül!(meg én sem :)! )

Van egy ismerősöm(ő is most várandós),ő is a 12. hétre hízott két kilót,most 17.hetes,és ugyanannyi a súlya mint 12. hetesen.ez nyugtasson mindkettőnket:)

2010. márc. 2. 09:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Tehát van remény, hogy megálljon a súlygyarapodás :-)! Hurrá! Köszönöm a megnyugtató válaszaitokat! Bizony nem vagyunk egyedül! Jó tudni! Remélem nekem is le fog menni utána! De a családom is mindig piszkál, hogy mennyit eszek. Na nem durván, csak oda-oda szólogatnak viccesen, hogy már megint eszek :-P. Nagyon Boldog Babázást, és Babavárást Kívánok Nektek!
2010. márc. 2. 09:55
 9/14 anonim ***** válasza:

szia.én 13 hetesen kezdtem el hízni.azóta már 17 kilónál tartok.

29 hetes km

2010. márc. 2. 10:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Szegény! Akkor téged sem kímélnek a kilók! 4 hónap alatt 17 kg. Lehet jön még nekem is, és csak reménykedek, hogy megáll... Az biztos, hogy nem vagyunk egyformák! Jó egészséget Nektek, és Boldog Babavárást!
2010. márc. 2. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!