Mitől hízok ennyit? Többi lent.
nem az számít mennyit eszel, hanem mit.
a sok CH pl. hízást okoz.
Nem tudom hogy miket szoktál enni.. irnál egy napi étrendet?
este már ne egyél sokat mert nem mozgod le nappal a reggeli nagyon fontos.
és igen.. a végén jön fel a legtöbb mert akkor már nem leszel olyan mozgékony és a baba is nő - bár ez a súly később nem hizásként jelentkezik-
Hány kg voltál?? mert lehet hogy nem számit soknak pl. aki 48-ra hizott 12-t -vagy aki 60-ra-.... más.
Piritos : nem baj.
párizsi : sajttal és zöldségekkel
a zöldségfélét hiányolom a gyümölcsnek még nem sok minden van de legyen inkább többféle ha szereted.
egyél halat is meg májat ezek min. zsirral készithetőek és sok ásványi anyag van bennük. a mükaját mint a párizsi kb. hetente kétszer egyél ha lehet.
és sok tejterméket joghurtot, tésztákat -durum- zsirszegény szósszal.
A terhesség alatti súlytöbletből azért 5-6 kg a mell, a vértöbblet a méhlepény, a magzatviz.... és ha úgy nézed a maradék hizás tök jó!
Ezek a diéták nagyon jól össze vannak állítva, tartalmaznak mindent, amire az anyának, és a babának szüksége van, viszont odafigyel arra, hogy a kismama vonalai megmaradjanak, ne érezze kényelmetlenül magát a várandósság alatt. Amúgy az is lehet, hogy hajlamos vagy a hízásra terhesség alatt. Én 53kgról indultam, és 70el mentem szülni. Ez ugye 17 kg, pedig nem zabáltam. Kevesebbet tornáztam, nem diétáztam, és szépen kúsztak föl a kilók. Sok szerencsét, boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!