Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől hízok ennyit? Többi lent.

Mitől hízok ennyit? Többi lent.

Figyelt kérdés
28 hkm vagyok, eddig 12 kg-ot híztam, szerintem ez rengeteg, pedig nem mondanám, hogy sokat eszem, mit csináljak, hogy ne gyarapodjon ennyire a súlyom? Még sok jöhet rám?
2011. jan. 3. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:

nem az számít mennyit eszel, hanem mit.

a sok CH pl. hízást okoz.

2011. jan. 3. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom hogy miket szoktál enni.. irnál egy napi étrendet?

este már ne egyél sokat mert nem mozgod le nappal a reggeli nagyon fontos.

és igen.. a végén jön fel a legtöbb mert akkor már nem leszel olyan mozgékony és a baba is nő - bár ez a súly később nem hizásként jelentkezik-

Hány kg voltál?? mert lehet hogy nem számit soknak pl. aki 48-ra hizott 12-t -vagy aki 60-ra-.... más.

2011. jan. 3. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez nem túlzottan sok, bár a saját terhességemből kiindulva 10 lesz a max, amit a következőnél hízok majd. Szorítsd délelőttre a szénhidrátot, délután natúr húsokat (szárnyas) egyél, este 6 után meg lehetőleg semmit. Max 1-2 narancsot, natúr jogit... Ha tényleg nagyon kétségbe vagy esve, tartsd a terhes cukorbeteg diétát, azzal biztosan nem hízol sokat. Amúgy szülés után tornával és diétával hamar lemennek a kilók. Szoptatás alatt óvatosan, utána pedig hipp-hopp :) Ne aggódj, nem maradsz így, ha ügyes vagy! Boldog babavárást!
2011. jan. 3. 11:55
 4/10 A kérdező kommentje:
62 kg-mal kezdtem, most vagyok 74 kg. Egy napi étrendem: reggeli: pirítós párizsival, ebéd: vmi leves, vagy valami könnyű főtt étel (semmi zsíros disznó vagy ilyen pacal meg ilyesmi, mert azokat utálom.) napközben egy-két narancs, vacsora szintén pirítós vagy egy szendvics. Ez sok? Vagy mit egyek?
2011. jan. 3. 11:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Milyen az a terhes cukorbeteg diéta?
2011. jan. 3. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Piritos : nem baj.

párizsi : sajttal és zöldségekkel

a zöldségfélét hiányolom a gyümölcsnek még nem sok minden van de legyen inkább többféle ha szereted.

egyél halat is meg májat ezek min. zsirral készithetőek és sok ásványi anyag van bennük. a mükaját mint a párizsi kb. hetente kétszer egyél ha lehet.

és sok tejterméket joghurtot, tésztákat -durum- zsirszegény szósszal.

A terhesség alatti súlytöbletből azért 5-6 kg a mell, a vértöbblet a méhlepény, a magzatviz.... és ha úgy nézed a maradék hizás tök jó!

2011. jan. 3. 12:01
 7/10 A kérdező kommentje:
azt hozzá teszem, hogy a melleim iszonyatos nagyok lettek, már melltartót sem tudok venni rá....
2011. jan. 3. 12:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszike a segítséget!
2011. jan. 3. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek a diéták nagyon jól össze vannak állítva, tartalmaznak mindent, amire az anyának, és a babának szüksége van, viszont odafigyel arra, hogy a kismama vonalai megmaradjanak, ne érezze kényelmetlenül magát a várandósság alatt. Amúgy az is lehet, hogy hajlamos vagy a hízásra terhesség alatt. Én 53kgról indultam, és 70el mentem szülni. Ez ugye 17 kg, pedig nem zabáltam. Kevesebbet tornáztam, nem diétáztam, és szépen kúsztak föl a kilók. Sok szerencsét, boldog babavárást!

2011. jan. 3. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit mozogsz,én sokat sétáltam.Keveset híztam,és kimondottan jól is esett.
2011. jan. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!