Van itt valaki, aki a terhességét, vagy annak nagy részét veszélyeztetett terhesség miatt végigfeküdte? Mesélnél róla?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 08:54
1/3 anonim válasza:
A 20. Hèttől lettem veszèlyeztetett, költözès, lakàsfelújítàs kellős közepèn, csak feküdnöm volt szabad. Nagyon rossz volt nèzni hogy körülöttem mindenki dolgozik én meg csak fetrengtem. Aztàn esküvő...mondanom sem kell milyen rossz volt h nem tàncolhattam a sajàt lagzimban, csak ültem a gyönyörű ruhàmban feltett làbakkal...De nem akartuk elhalasztani règen kèszültünk rà...aztàn ami mèg rossz volt hogy a sok fekvès az összes erőmet elvette, vège felè màr nagy megterhelès volt az is h kimenjek a wc-re...Nem mondom h èletem le jobb időszaka volt de túlèltem...a fèrjem sokat segített, mosott főzott , takarított közben dolgozott, lakàsfelújított...a csalàd, baràtok is sokat segítettek...
2/3 anonim válasza:
9-14. het kozott hematoma miatt fekudtem.
A 17. heten kinyilt a mehszajam, osszevarrtak, azota (3 es fel honapja) fekszem. Ebbol 3 honapig egyaltalan nem kelhettem fel. Agyban mosdattak, es agytalaztak. :(
Most mar azert vecere es tusolni felkelhetek.
32 hkm
3/3 anonim válasza:
Az első babám koraszülött volt /35heten született/, a másodikkal már emiatt alapból veszélyeztetett voltam, de még más dolgok is tetőzték a gondot. Mi is ekkor költöztünk, ráadásul 1,5 éves volt akkor az első babám, őt még sokszor kellett volna emelnem, de ezt nem mertem. Ez volta a legnehezebb része, a naggyal kelően sokat törődni. állandóan meséltem neki, képeskönyv stb, amit ágyba lehetett játszani. Nehéz volt. házasélet tilalmat szigorúan betartottuk, nem cipekedtem, és nem csináltam megerőltető dolgokat a házimunkában, pl. nem pucoltam ablakot, és a porszívózást is rácsűrtem a férjemre. De pl. főztem, teregettem, mostam, pakolásztam. Nem feküdtem 24 órát. Amúgy feküdni nem is nagyon bírtam, szóval hintaszék jó szolgálatot tesz ilyenkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!