Tudom hülye kérdés, de az eröködés a WC-n nem jelenthet gondot ugye?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 12:45
1/6 anonim válasza:
szia.nem hülye kérdés,mert a nagy erőlködés igenis gondot jelenthet,ha csak a szokásos erőlködésre gondolsz,az nem,de ha esetleg erős székrekedésed van és úgy erőlködsz az annyira nem.megpattanhat egy belső ér,vérzés is lehet belőle.lehet,nem törvényszerű.
2/6 anonim válasza:
Én attól kezdtem el vérezni a 18.héten. Nagyon megijedtem, el is mentem rögtön orvoshoz, de szerencsére nem volt semmi gond. Azóta nagyon figyelek, hogy ne kelljen erőlködni.:)
3/6 anonim válasza:
NE erőlködj!!!
Laveolac hashajtó. Nem okoz görcsöt, én végig ezt ittam, más nem jött be.
14 hónapos kisfiú szorulós anyukája:)
4/6 anonim válasza:
Nem szabad erölködni, előjöhet az aranyered, ami nagyon kellemetlen,és ha sokat bevérzik, akkor terhesség után is megmaradhat. Én duphalacot szoktam inni, ha már aktuális lenne a nagy wc, az segít, és terhesek is használhatják.
5/6 anonim válasza:
Mindegyik válaszoló nagyon jókat írt! Az aranyér ilyenkor hipp-hopp előjön, ami iszonyú kín... A 2. hónapban az erőlködés miatt alattam a WC-ben egy hatalmas vértócsa lett, a nőgyógyászom ébresztett rá, hogy az erőlködéstől "eldurrant" pár véredény. Finoman nyomunk, nem erőlködünk! :)
6/6 A kérdező kommentje:
oké, nagyon köszi!Annyira nem szoktam erőlködni, csak most egy picit jobban kellett...de akkor odafigyelek.És akkor a babónak azért nem lehet semmi baja, ugye?
2010. márc. 1. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!