Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mekkora volt a babája 9...

Kinek mekkora volt a babája 9 hetesen?

Figyelt kérdés
Nálunk 20 mm a CRL 9+2 hetesen. Ez megfelelő méret? Az inteneten talált táblázatok szerint ennyi idős korban 23-26 mm kellene lennie a CRL-nek! Nálatok mennyi volt?
2010. márc. 1. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a mérete a babádnak,nem egyformán fejlődnek.Nekem 8 hetesen 14 mm volt,úgyhogy hasonló lehetett 9 hetesen mint neked.Most 29 hetes,azt mondták rá igazi combos kiscsaj,ne aggódj a mérete miatt!29hetes kismami
2010. márc. 1. 12:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Ezek szerint nem érdemes ezeket a táblázatokat böngészni!

Boldog babavárást!

2010. márc. 1. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem érdemes ezeket a netes kalkulátorókat számlálósdi micsodákat figyelned,mert ha csak 1 mm eltérést is felfedezel köztük,akkor idegeskedni fogsz:)

Amíg doki nem mondja,hogy baj lenne,nem lenne elégedett a magzat növekedésével,addíg nincs miért aggódnod:)

9+1 hetes kismami.

2010. márc. 1. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 8+5 hetesen mértek 22 mm-t. Mondjuk ilyenkor még egyformán fejlődnek, de lehet hogy pár nappal a középidő után fogant, és akkor meg is van a pár napos "lemaradás". Ne aggódj, nincs semmi gond. Utmutatónak érdemes nézni ezeket a táblázatokat, hogy tudd nagyjából hol tart a baba, de nem kell készpénznk venni, és akkódni pár mm miatt.

2010. márc. 1. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!