15 hetesen érzi még valaki a babája mozgását?
15+4km vagyok. Ma azt olvastam, hogy sokan nem érzik a babát akik július elejére vannak kiírva. Remélem nem fantom-érzések ezek!
Az első babámban 18 hetesen kezdtem biztos lenni, hogy érzem.
Szia én éreztem anno:)
Bár senki nem hitte el, de 100% hogy őt éreztem:)
Üdv 3hetes kisfiú anyukája
Szia!
Én is a 15. héten kezdtem érezni, és első baba! Ha hátsó falon tapad a méhlepény - simán érezheted! Tuti, hogy nem fantom érzés :)!!
Üdv: 34 hetes km
A második terhesség során a kismamák hamarabb érzik a kicsi mozgását,mint először. Én az elsőnél 20 hetesen,a másodiknál 11 hetesen éreztem először hogy mozog-igaz,akkor még nem voltam 100% -ig biztos abban,hogy Őt érzem,de a 13. héten már nagyon határozottan éreztem :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2 gyermekes, 8 hkm :)
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Ezt az érzést biztos, hogy nem keverem semmivel sem össze. Úgy érzem, hogy forog, mocorog a pici...
Nekem is inkább az a gond, hogy furcsán néz rám, akinek mondom, olyannyira furcsán, hogy már egészen elbizonytalanít. Pedig ez egy baba mozgása, tudom, hogy nem más...
Amúgy én is éreztem már a 13. héttől valamit, de nem volt ilyen kifejezett, határozott érzés, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!