Kinek hogy feküdt a babája 24 hetesen és szülésre hogy fordult?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 20:21
1/16 kisnita válasza:
Fejvégű volt és az is maradt. Barátnőm kislány faros volt, de végül befordult.
2/16 anonim válasza:
Szia! Nekem akkor még farfekvéses volt a babám, de a köv. uh-n már megfordult, és a szülés is koponyavégű, hüvelyi szülés lett a 40. héten. Üdv.
3/16 anonim válasza:
Nekem a 26. héten tutira fejvégű volt és úgy is maradt. Szerintem a 24. héten is úgy volt. 26. héten voltunk 4D-n, azért emlékszem arra jobban.
4/16 anonim válasza:
Nekem medence végű fekvésben volt akkor!
De végül befordult most vagyok 39hetes, valószínű hogy már fejvégűben is marad!
5/16 anonim válasza:
25.hetesen voltunk 4D-n és fejvégű volt, és az is maradt.
6/16 anonim válasza:
Az elős már a 18.héttől fejvégű volt végig úgy is maradt.
A második a 24.héten fejvégű volt, de 28 hetesen faros lett és 37.hétig úgy is maradt...
de végül befordult hálistennek.
7/16 anonim válasza:
A 27. hétig faros volt, aztán fordult be. A 33. héten elkezdett a feje a szülőcsatornába ékelődni. Most, a 36. héten 2Í/3-os a doki szerint.
8/16 anonim válasza:
23 hetesen fejvegu volt, 28 hetesen farvegu, 32 hetesen befordult es most ki fog derulni megmarad-e igy.
9/16 anonim válasza:
Első baba akkor már medencevégű volt. Végig az volt (hogy közben az uh-k között forgott-e azt nem tudom)
A második 18 hetesen medence végű, 27 hetesen medencevégű, 31 hetesen fejvégű, 32 hetesen ismét medencevégű. Azóta eltelt egy hét, nem tudom most mi van, rettentő sokat mozog...
24 hetesen még picike, bőven van helye hogy forduljon amerre akar.
10/16 anonim válasza:
28. hétig harántban feküdt. 35. hétig faros volt, majd befordult végül fejvégűbe. Én ekkor már szétaggódtam magam, hogy faros marad, de csak meggondolta magát szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!