Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy feküdt a babája 24...

Kinek hogy feküdt a babája 24 hetesen és szülésre hogy fordult?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fejvégű volt és az is maradt.
2011. jan. 3. 23:01
 12/16 anonim ***** válasza:

szombaton bementem, megvizsgált a doki, azt mondta nagy a baba, hozzám képest, de nagyon jól, tökéletsen fekszik. Kedden azt mondta, elmozdult, szinte kizárt, hogy természetes úton meg tudjam szülni.

Nem ezért lett császár, egyéb okok miatt, de ha nem lettek volna az egyéb okok is problémás lett volna a szülés.

És pár nap telt el. Egész pontosan 3, hetek alatt meg még több minden történhet.

2011. jan. 4. 00:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor a 28. héten még faros volt a babám rákérdeztem a dokimnál, hogy mikorra "kell" befordulnia? Erre ő mondta, hogy a szülés előtt elég neki. Csak annyi, hogy nálunk ha faros, akkor a 39. héten befektetnek, nehogy meginduljon magától a faros baba.
2011. jan. 4. 07:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Faros, és a doki azt mondta igy is marad, mert nagy 1 kg körül van már most és külső nyaggatás hatására sem mozdul semerre.

2011. jan. 4. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia nekem még 29 hetesen is faros volt 32 hetes uh ra befordult és ugy is maradt..rendes szülésem volt.
2011. jan. 4. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:

szia

mi még egyben vagyunk, de a 24. héten fejvégű volt, most meg a 28 héten kiderült hogy faros, remélem megfordul, a doki nem sok jóval kecsegtetett, annyit mondott, h beszéljem rá, és ha érzem hogy mozgolódik akkor négykézláb legyek, hátha az segít neki.

2011. jan. 4. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!