Ha 15 hetes kismama vagyok, akkor a babám hány hetes? Ugyanannyinak vesszük, vagy 2 héttel kisebbnek?
Nem egészen... Ha 15 hetes terhes vagy, akkor a babóca még csak 13 hetes. Az utolsó mensitől számítják a terhességet, de a peteérés (ezzel együtt a fogantatás) csak 2 héttel ezután jelentkezik. Tehát: mikor téged már 2 hetes terhesnek számítanak az orvosok, akkor a babád éppen megfogan, azaz 0 hetes.
Remélem érthetően tudtam leírni. :)
13 hetes baba anyuja
Így van, ahogy az utolsó írja.
A terhességet az utolsó menszesz első napjától számítjuk. Az utolsó menszesz első napja után kb 2 héttel fogan a baba. tehát amikor kimarad a vérzés és a terhesség 2 hetes, akkor a baba még csak 2 hetes. 15 hetes terhességnél pedig a baba még csak 13 hetes, 13 hete fogant.
33h km
Na, elírtam. :-( Javítókészlet:
tehát amikor kimarad a vérzés és a terhesség 4 (!) hetes, akkor a baba még csak 2 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!