Ha UH-n kisebbnek mérték a babát, az nem baj, ugye?
Figyelt kérdés
A 20. hetin, és a 24. hetin, is azt mondták, hogy 1 héttel kisebb a baba a mért adatok alapján. Ez nem jelent gondot, ugye?!2011. febr. 13. 20:55
1/3 anonim válasza:
Miért jelentene? A 2. hét után eleve nem egyformán nőnek a babák, ilyenkor az öröklött tulajdonságok kerülnek előtérbe. Különben ilyenkor 1-2 milliméter is sokat számít. Ha a doki csak picit arrébb teszi a kurzort, akát ott is az 1 hét.. Emellett az is lehet, hogy nem pontosan félidőben fogant a baba, emiatt kisebb az uh-n.
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj,semmi gond nincs. Nekem volt,hogy egyik Uh-on kisebbnek nézték,a következőn meg nagyobbnak,de ez a 40 hét alatt többször is változott.
3/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy amíg nem 2-3 hét az eltérés, addig nincs baj.
Legutóbb múlt héten, 38 hetesen voltam UH-on. Minden értéke kb. 1 héttel kisebb a kislányomnak, de a haskörfogata pl.2-3 héttel kisebbnek felel meg. A doki azt mondta, nincs semmi baj, jól van a baba, csak valószínűleg átlag alatti születési súlya lesz. A szülésznő olyan 2700-2900 grammra saccolja. Remélem, napokon belül kiderül, akkor megmondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!