Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelent, ha az utolsó,37....

Bajt jelent, ha az utolsó,37. heti uh-n egy héttel kisebbnek mérték a babát a koránál?

Figyelt kérdés
Főleg azért aggaszt, mert eddig midíg egy héttel nagyobb volt. Hat héttel ezelőtt még 10 nappal meghaladta a korát. Nagyon aggódom nehogy most történjen vele valami baj.
2009. jún. 10. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne izgulj! Össze-vissza mérnek az uh-gépek!

Nekem is volt kisebb is nagyobb is pont jó is, volt minden!

Aztán 39+3.hétre szültem meg egy teljesen átlagos méretű kisbabát.

Tudod a babák nem olvassák a szakirodalmat, hogy mekkorának kellene lenniük :) :)

Ne izgulj, minden rendben van!

2009. jún. 10. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia

Ne aggódj, nekünk azt mondta a doki szülés előtt 1héttel, hogy a baba 2kg80dk és mégis 4kg-al született a picim :)

Jah és 3hétig voltam 37hetes a doki szerint :)

2009. jún. 10. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom,hogy nem,mivel nekem a 26 hetesen a babám combcsontja 53 mm volt,aztán 27 hetesen 49. és nem hiszem,hogy összement volna. szerintem a dokitól is függ,hogy mennyire mér pontosan.
2009. jún. 10. 12:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok. Most végre fellélegeztem hogy látom miket produkálnak az uh gépek.
2009. jún. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!