Ez a farkasehseg vegig igy marad?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok,es szo szerint korog a gyonrom,allandoan tudnek enni.Ez vegig igy marad?Vagy rosszabb kesz?Vagy van ra esely hogy elmulik vagy legalabb csak szakaszosan tor ram?Kinek hogy volt/van?Ha ez igy folytatodik,30 kilot fogok hizni,pedig nagyon probalok figyelni...2015. jún. 11. 07:08
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsanat az elutesekert,telefonrol irtam.
2015. jún. 11. 07:10
2/12 anonim 

válasza:

Én csak az első trimeszterben voltam állandóan éhes. Később visszatért minden a normálisba.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor van remeny :)
2015. jún. 11. 08:01
4/12 anonim 

válasza:

Szintén zenész, de én is csak az első trimeszterben voltam folyton éhes. A vége felé pedig már inkább erőltetnem kellett az evést.
5/12 anonim 

válasza:

Én is a 6-10. hétig voltam folyton éhes. Most 11 hetes vagyok és már jobb. Én napi 4x ettem és érdekes módon nem híztam semmit. Szóval szerintem ne aggódj ezért. Nem véletlenül "kell" ilyenkor többet enned. Persze azért próbáld meg,hogy ne edd túl magad minden alkalommal, de ha éhes vagy, egyél nyugodtan. A barátnőm is így volt és neki is elmúlt ez a 2. trimeszterre.
6/12 anonim 

válasza:

Ó bármi lehet. Lehet pár nap múlva jönnek a rosszullétek. Lehet így marad kb 12 hetes korig, lehet tovább.
Általában azok a kismamik híznak már az elején is, aki soványabban esik teherbe.
Amúgy meg a sok evés nem feltétlen jelent sok hízást, ha ilyen az etvagyad akkor is meg lehet válogatni mit eszel és akkor közel sem vagy annyi kiló, mintha akármit megennél.
7/12 anonim 

válasza:

Nálam is szerencsére csak a 5-9 hétig volt ez jellemző, ami szinte állandó émelygéssel párosítva érdekes élmény volt. :D
8/12 A kérdező kommentje:
163 cm vagyok,59 kilo,29 eves.Nem mondhatnam,hogy sovany vagyok,de nem is kover.Koszonom a valaszokat lanyok!
2015. jún. 11. 09:02
9/12 anonim 

válasza:

Nekem az elején étvágytalanség volt (de nem hánytam), inkább a második trimeszterben vagyok éhes mindig. Ez a második terhességem, az elsőnél is így volt. Viszont a harmincas hetek után nagyon keveset tudtam enni a sok savam miatt. Az első lányommal nem is híztam, csak összesen tíz kilót, amelynek a fele legalább víz volt (mert hamar eltűnt a szüléssel). Szerintem most is így lesz, bár most szénhidrát diétát kell tartanom a végéig.
10/12 anonim 

válasza:

Második trimben még most is zabálok.. ez nálam alig múlt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!