36hetes kismama vagyok, ma megkonnyebulest ereztem. Igy marad mar? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. alapbol nagy sullyal kezdtem a terhesseget 78kg-rol most 90kg vagyok :(ebbol nagyon sok viz mar par hete. Kb 2hete mar olyan iszonyatos derekfajasom volt hogy nem tudtam labra allni. Levegot alig kaptam. Kitakaritottam nap mint nap de annyit birtam es kidoltem. Ma meg kitakaritottam es ugy porogtem hogy mentem setalni,mentem ide oda.. nem faj a derekam. Ott alul a csontok fajnak csak de nem veszes.es olyan erzes mintha levettek volna rolam a terhet,konnyunek erzem magam,levegot is kapok:D igy marad mar,vagy vihar elotti csend es majd most jon a java a kinlodasnak? Amugy mar masfel honapja nem alszok ejszaka.most meg mindja bealszok 9kor.2015. ápr. 24. 20:59
1/10 anonim válasza:
Levegőt valószínűleg azért kapsz, mert leszállhatott a pocid, megszűnt a nyomás tüdőtájékon. A megkönnyebbülés pedig magyarázható azzal, hogy 1-2 nap, és átléped a bűvös 37. hetet. Onnantól már bőven jöhet a baba, nem fog koraszülöttnek számítani. Sok boldogságot!
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vartam ezt az idot hogy mar barmikor johessen es mar minden rendben legyen:) koszonom a valaszodat. Es a jokivansagot is
2015. ápr. 24. 22:27
3/10 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy sok kismama megélénkül szülés előtt. Ez amolyan fészekrakó ösztön. :) Úgy tűnik finishben vagy! :) Kitartás! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)
4/10 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. Vasárnap kezdem a 36. hetet,ha addig egyben maradok. De már inkább csak estére érzem,hogy mennyire elfáradtam,eddig meg napközben is majd' bealudtam. 2 napja vettem észre ezt magamon. Hétfőn valószínű a nyákdugó már távozott,aztán szerdán este 10-kor még azért hánytam,nehogy jó legyen az estém. Azt mondják ez,már azt jelenti,hogy készül a szervezetem a szülésre és tisztítja magát. Sok sikert,de azért remélem még mindketten kihúzunk legalább 1 hetet,hogy kicsit még gyarapodjon a súlyuk. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt ahogy boldogan meseltem masnak is mindenki ezt mondta szules elotti :O mar este a szulessel almodtam. Hat 2napja estenkent eleg sok a joslom. De 2hetig meg mindenkepp kiszeretnem huzni. De persze ne legyen mar fenyes az allapotom,nem is en lennek.este megcsusztam a vizes kovon. Elem ugrott a labam es a hajlatom nagyon meghuzodott. Aztan minden mozdulatnal mintha kessel szaggatnanak ott valamit. De a derekam ugyan ugy ma se faj :D ugyan ugy van minden. Ez a huzodas elmullik es szaladhatok amerre latok. Nagyon jo erzes. :D igy kibirom akar 42hetig is :D kedves utolso igen mar minden jo a korban de a suly miatt maradjanak meg bent :) meg jovoheten megyek ultrahangra es latni akarom :D gyors konnyu szulest de addig is tovabbi kellemes babavarast
2015. ápr. 25. 12:13
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Vigyázz magadra!! :D Az kell még itt a végén,hogy valami komolyabb bajod!bajotok legyen. :D Nekem a 32. héten volt jóslóm meg utána a 33-on,azóta nem volt. Aztán ma megint éreztem párszor,hogy húha,nem lesz jó. Azt hittem a sok sétától meg is szülök. :D Köszönöm,Neked is gyors szülést kívánok. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Vigyazok :) pont ezert huztam meg magam mert hirtelen megtartasba mert kulonben elcsuszok es neadj isten beutom a hasam..mintha engem.irtal.volna. 32.hetben seta kozben ert az elso joslo fajas. utanna talan 2-3napra.megint
Aztan most.kezdett el szinte napi szinten elojonni. Es egyre tobb a kemenyedes
2015. ápr. 26. 00:28
8/10 anonim válasza:
6-os vagyok,nekem is ma hajnalban volt megint,de ez meg már rendes fájdalom volt. Erre már azt tudtam mondani,hogy na tényleg fáj,eddig inkább kellemetlen volt. De semmi még mindig. Szerintem legkésőbb jövő hét végén meg lesz a kis szerelmem. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Erot egeszseget nektek
Mar johet barmikor ,mar minden rendben ilyenkor. Bar 38.het vegeig kiszeretnem huzni de kitudja lehet meg ra is huzok :D egy majus 15.enek orulnek :D majd ha nem felejtesz el irj ha megerkezett. Enis irok ha erkezne es akkor talan ontunk egymasba remenyt.. hisz ugyan azok a "panaszok" ugyan annyi idos kismamik vagyunk.
2015. ápr. 26. 20:32
10/10 anonim válasza:
Köszi szépen,nektek is! :) Nekem eredetileg május 24,de volt már 27 is,aztán a 4D-s ultrahangon meg 15-e. Szóval már lassan inkább összeadom és átlagot vonok a 3 dátumból. :D Írok mindenképpen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!