Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama esküvői ruhát, hol?

Kismama esküvői ruhát, hol?

Figyelt kérdés
Júniusban lesz az esküvőnk, addigra 6 hónapos kismama leszek, tudnátok ajánlani helyet, hol nézzek esküvői ruhát a gömbölyödő pocakomra? Nem tipikus habcsók ruhát szeretnék, hanem sima egyszerű egybe ruhát ami mell alatt húzott és földig ér, és szeretném megvenni szóval nem esküvői ruhaszalonból akarnám. Láttatok ilyet valahol mostanában? Köszönöm.
2015. ápr. 20. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én náluk vettem. Nagyon szép ruhát csináltak nekem. :)

2015. ápr. 20. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Olx, jófogás, vatera facebook csoport

Pl.: [link]

2015. ápr. 20. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a jófogáson vettem magamnak. Márciusba volt az esküvőnk akkor voltam 34 hetes terhes. Nekem is sima földig érő menyasszonyi ruhám volt. Én is megvettem. Nem is volt drága.

Amúgy nem kell drágát venni mert úgyis csak egyszer lesz rajtad és baromi nehéz eladni. Én is árulom de úgy látszik kevés a kismama menyasszony :)

2015. ápr. 20. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az olx-en vettem. Igaz nekem 4 hónapos terhesen könnyebb dolgom volt. De itt kérdezgettem az olvasókat hogy kinek mikor kezdett nőni a pocija. :D
2015. ápr. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!