Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Valami baj lehet? 39...

S. O. S. Valami baj lehet? 39 hetes kismama vagyok.

Figyelt kérdés

39 hetes kismama vagyok. Eddig szép feszes volt a hasam. Most viszont egyik napról a másikra löttyedt, kissé lógó lett. Meg lehet fogni rajta a felesleget. Inkább a jobb oldalra dudorodik ki és nem előre (remélem értitek)

A baba mozog bár nem annyit mint szokott. Ez mitől lehet? Végig fejvégű volt. Lehet most keresztebe fordult? Néha olyan kocka alakú.

2015. ápr. 20. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mész be az ügyeletre, hogy nézzenek meg? Mi innen nem tudunk semmit sem mondani, max, hogy szorítunk, hogy rendben legyél, de ez neked nem segít.
2015. ápr. 20. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj a nőgyógyászodhoz!
2015. ápr. 20. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el az orvosodhoz, mert ezt így látatlanba senki nem tudja megmondani. Lehetséges, hogy csak leereszkedett a hasad, és lassan szülni fogsz, de ezernyi más oka is lehet. Jobb ezt egy orvostól kérdezni mint egy rakás ismeretlentől.
2015. ápr. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!