Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes kismama vagyok. Az a...

4 hetes kismama vagyok. Az a kérdésem hogy, görcsölök már 1 hete. Néha a hüvelyemnél szúrkál. Ez természetes ilyenkor?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat!
2015. ápr. 17. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Szedj magneziumot, majd az orvos is azt fogja ajánlani. :)
2015. ápr. 17. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen természetes, a méhed tágul és nyúlnak a méhet tartó szalagok! Ha mész orvoshoz említsd neki biztosan ír majd magnéziumot! Addig is szedjél valamilyen magnézium készítményt, az enyhít a görcsökön! Boldog babavárást! :)
2015. ápr. 17. 18:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és a jó kívánságot! :) Igen már szedek magne b6-ot, de még azért vannak görcseim és néha szúrkál, de akkor megnyugodtam kicsit hogy nincs baj. 1 hét múlva megyek dokihoz. Remélem minden rendben lesz. Nagyon izgulok :)
2015. ápr. 17. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát lehet emelni az adagot, mondjuk nem irtad hogy mennyit szedsz :)

Szorítok! De 5 hetes terhessegnel még csak petezsak latszik.

1-es voltam.

Ja amúgy emlékszem mikor én 4 hetes voltam nagyon meg voltam ijedve a gorcsoktol. 100 cikk után megnyugodtam, hogy normalis.

2015. ápr. 17. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
3-t szedek csak naponta. Igen én is nagyon félek... az első baba lesz. úgyhogy minden új még. :)
2015. ápr. 17. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Magne b6 helyett szerintem más készítményt szedj, annak ugyanis nem elég magas a magnézium szintje. Szerintem beszélj az orvosoddal, milyen magnéziumkészítmények vannak még azon kívül, nekem semmit sem ért, mikor terhes voltam, és nem csak én voltam vele így.

A szurkáló érzés pedig természetes, hiszen nyúlnak a szalagok, nő a méhed :)

Boldog babavárást neked :D

2015. ápr. 17. 19:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Mindenképp beszélek vele erről, hogy mit javasol...nekem se nagyon használ.

Köszönöm :)

2015. ápr. 17. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Írass a dokival magnesi citricit recept nélkül is kapható de receptre 2-300 Ft körül van sokkal jobb mint a magne b6 ;)
2015. ápr. 21. 12:08
 9/9 A kérdező kommentje:
okés. Köszönöm :)
2015. ápr. 21. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!