Kismama vagyok, már a 18-ik hétben járunk. És ilyenkor már a kismama kivánja a szexet. Az a gondom, hogy én nem kivánom annyira és mikor együtt vagyok vele nagyon fáj és csipődik. És utánna is kb 10 percig csipődik. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Voltam 2x vizelet vizsgálaton és nincs semmi gond semmi fertőzés..akkor mitől fájhat?2015. ápr. 23. 08:03
1/16 anonim válasza:
Ez nincs előírva, hogy kívánni kell. Ha nem kívánod ne tedd. Máshogy is ki lehet elégíteni
2/16 anonim válasza:
A kismama kivánja a szexet :D Ezek szerint te nem vagy kismama?
3/16 anonim válasza:
"És ilyenkor már a kismama kivánja a szexet."
Tényleg? Már aki. Én sajnos nem, pedig nagyon jó kis libidóm volt terhesség előtt (remélem, szülés után hamar rendeződik).
Ha nem kívánod, ne csináld! Nem véletlenül jelez a tested, vedd észre! Ha normális férfi van melletted, akkor ő se izgul arra, hogy te kínlódsz. Ha szeretnéd, akkor pedig máshogy is kedveskedhetsz neki (ha az nem esik terhedre).
4/16 A kérdező kommentje:
2-dik válasziró, de igen kismama vagyok, és van olyan alkalom amikor kivánom csak az ritka, de a hangsuly azon van, hogy miért fájhat ennyire..
2015. ápr. 23. 08:28
5/16 anonim válasza:
Nekem is nagy étvágyam volt terhesség előtt. Közben ritkán kívántam. Szülés után rendeződött.
Kérdező, nem értem a csípődik kifejezéz. Csípő érzést érzel a hüvelyben, vagy a hasadban? Hol fáj? Utána? Közben? Ez így kevés.
Nem lehet , hogy mivel nem kívánod annyira ezért száraz vagy?Terhesen én is mindig az voltam, néha mikor kívántam akkor is.
6/16 anonim válasza:
Nekem is fájt.Teljesen megváltozott odabent minden.Az orvosom azt mondta minden rendben van,természetes.Szárazabb is volt,és sokkal szűkebb,meg olyan furát éreztem,amit nem igen tudok megmagyarázni,lehet erre gondolsz a csípődés alatt.Kedvem sem volt ezért a szexre,na meg már előre rágörcsöltem,így még nehezebb volt,ezért hanyagoltuk is inkább,csak nagy ritkán próbálkoztunk,hátha.Máshogy oldottuk meg a dolgot.Szülés után kb. két hónappal rendeződött a dolog,olyan lett mint az előtt.
7/16 A kérdező kommentje:
Hát a hüvelyemben vannak ezek a csipődések és fájások szex közben. De másnap semmi gond nincs..Az orvosom előtt egy kicsit cikinek érzem, ezért gondoltam hogy megkérdezem itt..
2015. ápr. 23. 09:01
8/16 A kérdező kommentje:
Na meg utánna miútán végeztünk akkor is csipődik de elmulik kb olyan 10-20 percre rá..
2015. ápr. 23. 09:03
9/16 anonim válasza:
#5 vagyok. Szerintem a szárazság miatt van. Nem kell aggódni, de csak akkor csináljátok ha te is kívánod!
10/16 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm :)
2015. ápr. 23. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!