Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama vagyok, már a 18-ik...

Kismama vagyok, már a 18-ik hétben járunk. És ilyenkor már a kismama kivánja a szexet. Az a gondom, hogy én nem kivánom annyira és mikor együtt vagyok vele nagyon fáj és csipődik. És utánna is kb 10 percig csipődik. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Voltam 2x vizelet vizsgálaton és nincs semmi gond semmi fertőzés..akkor mitől fájhat?
2015. ápr. 23. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Előfordul, nem kell erőltetni. Meg változhat is még. Én 14 hetes koromig egyáltalán nem kívántam, aztán vagy 2-3 hétig nagyon is, most stagnálok, olyan mintha egyre kevésbbé kivannam megint. 18 hetes leszek.
2015. ápr. 23. 11:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Én a terhesség előtt és az első pár hétben nagyon kívántam, azóta pedig egyáltalán nem. Nincs erre általános szabály, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2015. ápr. 23. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha fáj közben akkor ne erőltessétek,bár lehet csak attól van,hogy száraz vagy,de nem tűnik fel a párodnak,hogy te nem akarod? Tiszteletben tarthatná,hogy nem mindig akarod. Én is a terhesség előtt napi szinten kívántam,többször is. Most nem mindig kívánom és eleinte a páromnak rosszul esett amikor 1-1 alkalommal mondtam,hogy most nem szeretném,de megértette amikor elmondtam neki,hogy nem hozzá nincsen kedvem,mert őt igenis kívánom,hanem egyszerűen most nem érzem úgy,hogy rá tudnék hangolódni a dologra. Ha fáj és nem jó,akkor ne erőltessétek. De azért a dokinak,mert nem biztos,hogy a vizeletből kimutatja. Kézzel vizsgált? Lehet,sőt szerintem biztos,hogy ha gond van akkor a hüvelyben van. Azt pedig nem fogja neked kimutatni a vizelet vizsgálat ha olyan. Lehet ott seb is vagy bármi amitől rossz.
2015. ápr. 23. 19:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Természetesen megmutatom a doktornak. Biztos ami biztos, nehogy gond legyen belőle..Köszönöm mindenkinek.
2015. ápr. 26. 10:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Reméljük semmi komoly. :)
2015. ápr. 26. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Erre nincs szabály, hogy a terhesség alatt ki, mikor kívánja a szexet. Van, aki egész terhesség alatt egyáltalán nem kívánja.

Ha te annyira nem kívánod, akkor butaság kényszerből csinálni. Ezt a párodnak is illik megérteni. A feleségem 21 hetes terhes. 5 hetesen még kívánta a szexet, most már nem. És most én sem igénylem. Minden gondolatunkat leköti a születendő baba.

2015. ápr. 27. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!