Mit tudok tenni ha a terhességem elején farkaséhség gyötör?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok,és kb. egy hete kínoz ez az éhség. Esténként néha picit savasabb a gyormom,de ezt leszámítva folyton korog, ha eszek utána is nagyon hamar,éhségérzetet érzek,mintha nem is ettem volna. Vitamont szedek,de ugyanazt amit a lányommal,és vele nem éreztem ennyire erős éhségérzetet,vagy mivel dolgoztam,jobban terelődött a figyelem. Próbálok egészségesebbeket,gyakrabban,keveset enni,de úgy látszik ez nem válik be, mert jobban járok ha inkább amit megkívánok jól belakok belőle, aztán picit várok a következő étkezéssel..nem tudom,(2015. máj. 29. 10:55
1/9 anonim 

válasza:

Egyél sok rostot! Gyűjt a szervezeted azért vagy folyton éhes.
2/9 A kérdező kommentje:
Korábban el voltam ha reggel ettem egy kis szelet piritóst meg egy tejeskávét ebédig,most meg ha nem eszem délelőtt 10 óra fele, elgyengülök és mintha szédülnék,persze nem szédülök csak mintha korogna a gyomrom. Tényleg lehet meg kéne ennem ilyenkor egy almát, vagy müzliszeletet.
2015. máj. 29. 11:16
3/9 anonim 

válasza:

Semmit... egyél. Ugyanígy voltam, az első 2-3 hétben 3 óránként ennem kellett, mert különben úgy leesett a vércukrom, hogy szédültem + minden bajom volt. Nálam 10 hetesen ez elmúlt, azóta simán kibírok 4-5 órát 2 étkezés között.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben eszek,) Csak olyan idegesítő,hogy ami egészséges,az nem laktat..meg nem használ,ha rágcsálok kekszeket..
2015. máj. 29. 11:23
5/9 anonim 

válasza:

Egyél, jól átgondolva, inkább többször keveset. Én ugyanígy voltam, elmúlt szerencsére :)
6/9 anonim 

válasza:

Pedig én is a puffasztott rizs-szeletet és puffasztott búza szeletet javasoltam volna :|
7/9 anonim 

válasza:

Én többször keveset eszem reggel 8-21 szinte minden 2. órában. Reggelire egy szendvics 10 felé 1 banán 12 felé valami gyerekadag ebéd, délután 2 felé ismét gyümölcs, 4-5 felé müzli tejjel, este leves plusz valami gyümölcs.
8/9 anonim 

válasza:

3-as vagyok. Én is próbáltam mindenfélét, pl. reggelire zabkását gyümölcsökkel... 1,5 óra múlva már éhes voltam újra. Ellenben ha szendvicset ettem jól telepakolva zöldségekkel, akkor 3 órát is kibírtam.
9/9 anonim 

válasza:

Egyél, persze ne zabálj, de ne éheztesd magad. Ha éhes vagy, és nem unalomból eszel, akkor fel is használja a szervezeted, nem fogsz elhízni, ha ettől tartasz.
Én is így voltam, így buktam le a kollégák előtt, az tűnt fel nekik, hogy "te már megint eszel?" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!