Terhesség idején farkaséhség ellen mit lehet tenni? Vagy egyek, és ne érdekeljen, hízom-e? Egyébként nagyon vékony vagyok.
Szerintem, ha éhes vagy, igenis egyél. Majd ha túl sokat hízol, úgyis szólni fog a védőnő.
Esetleg arra figyelj, hogy pl. egy étkezést próbálj meg kiváltani gyümölcscsel, vagy joghurttal, vagy hasonló könnyű, nem hízlaló dolgokkal.
Kerüld a zsíros, cukros dolgokat.
Így talán kevesebbet hízol majd.
Egyél! :) Életed legszebb időszaka, nehogy még koplalj is!!
Éhes a picúr, kéri a szénhidrátot, vitaminokat, fehérjét! Nyomjad befelé!!! :) Főleg ha nem vagy hízásra hajlamos :)
Jó étvágyat!!
Szerintem érdekeljen, mert lefogyni sokkal nehezebb, mint nem meghízni. Akkor is, ha vékony vagy. Természetesen koplalni nem szabad, nem arról beszélek.
A terhesség elején nincs szükséged több kalóriára, mint normális esetben. A végén is csak kb. +200 kalória szükséges, ami egy bögre tej vagy egy szendvics (zsemle mérető).
Egyél egy kicsivel többet, mint eddig, illetve igyekezz laktatóbb ételeket választani, de ne egyél folyamatosan.
Ha éhes vagy, egyél! Gyors út a rosszulléthez.
Próbálj meg olyan ételeket, rágcsálnivalókat keresni, ami nincs tele cukorral, lassú felszívódású, hogy sokáig tartson a pocakodban.
Hidd el, semmi baj nem lesz, ha a "megengedett" 12 kg helyett 13-at szedsz fel. :)
Jó étvágyat! :)
Kedves 4! Én hízékony voltam mindig is, de terhesség alatt is minimálisan híztam meg, és sikerült is leadni a felesleget.
Úgyis érzi a szervezet mit akar, nyugodtan egyen. Természetesen én sem egy kiló kristálycukor elnyalogatására gondoltam, de úgy vélem a kérdező sem :)
Én is vékonyan estem teherbe.45 kiló voltam.
Egyél ami jólesik,bátran!Főleg ha nem vagy hajlamos a hízásra.Én se voltam,ugyhogy nem is vontam meg magamtól semmit.A vége 58 kiló lett.De nem bántam.
Már ismét 45 vagyok,nem tudok hízni.Ja 6 hónapja szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!