Terhesség idején farkaséhség ellen mit lehet tenni? Vagy egyek, és ne érdekeljen, hízom-e? Egyébként nagyon vékony vagyok.
az utolsót folytatnám, teljesen egyetértke, kivlve, higy gyakran kell enni:
én 55 kilóval kezdtem, 68-al mentem szülni, 62 vel jöttem haza, most 54 vagyok, 1 éves a baba.
de: napi 3szor ettem a terhesség alatt és azóta is, de redesen, nem kapkodva, többször nem voltam éhes, ha égett a gyomrom, vizet ittam. semmi bolti pékáru, keksz és semmi hozzáadott cukor, amúgy mindent, amit megkívántam. a reggeli tényleg fontos, zabkása nagyon jó.
Egyél!!! Én iszonyatosan hajlamos vagyok a hízásra és már az elején belém tukmálta mindenki, hogy nagyon figyeljek oda, a cukorra meg a szénhidrátra ugyanis 100 kg-ról indultam! Hozzáteszem 15 kg-ot híztam és az utolsó 4 hétben egy dekát se, sőt még fogytam is 1,5 kg-ot! Ha marad rajtam hát marad, de ha 25-30 kg-ot híztam volna akkor se tudtam volna megvonni a picitől semmit! Persze ha cukros lettem volna az megint más!
Azt egyél ami jól esik, a tested tudja mire van szüksége! :)
38 hkm
De érdekeljen, hogy hízol. Ahogy már előttem is írták: nem meghízni könnyebb, mint lefogyni.
Abszolút nem dicsekvésből, de 173 centimhez 54 kilósan kezdtem neki a terhességnek, 60.6 kiló lett a vége, a babám 3570gr. A kórházból kijőve 7 dkg maradt többlet, bár az is igaz, hogy tovább voltam kórházban az otthoni viszonyokhoz képest. Legnagyobb örömömre a bőröm is visszahúzódott, és a csípőm sem lett széles. ;)
Szóval, ezzel csak annyit akartam, hogy bizony, ha az ember odafigyel, a SZÜKSÉGESnél nem hízik többet. Nem igaz, hogy kettő helyett eszel, főleg akkor nem, amikor egy zacsi chips helyett kettőt tolsz be...
A minőség mindig fontosabb, mint a mennyiség. Továbbá: ahogy már szintén leírták előttem, a farkaséhség a rossz étkezésed miatt alakul ki. Ha egyedül nem megy, dietetikussal kitalálni egy étrendet, azt követni.
Ezzel több jót teszel a babádnak, mint azzal, hogy a farkaséhségedet próbálod leküzdeni. :)
En nem vagyok kivanos, lehet, h azert mert nincs hianyallapotom. Ezzel kapcs meg itt leirtam amit gondolok:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4600418-ti-mit-esztek-babaatok-es-a-magatok-egeszsegeert
Szerintem fontos a hizasban az arany kozeput, termeszetesen a kiindulo allapot figyelembe vetelevel. Az egyik bnom baromi buszke ra, h csak 7 kilot hizott, csak epp a gyereke 2000g-mal szuletett a 40. hetre. A gyermek most egeszsegesnek tunik, de kutatasok szerint a magzati korban alultaplalt emberek nagyobb esellyel lesznek cukorbetegek es elhizottak felnottkent, mert a szervezet egy eletre megtanulja, h raktarozni kell, mert fenyeget az ehezes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!