Mekkora eséllyel marad meg első terhesség 22 évesen?
Férjemmel 5 hónapja próbálkoztunk mire végre 2 csíkos lett a teszt.Doki még nem látott 4. Héten vagyok még csak.
Hasam picit görcsölget de nem túl gyakran,a melleim fájnak, de nem egyformán az egyik kicsit jobban mint a másik nem tudom ezt mit jelent talán semmit!:)Remélem tényleg nem fog megjönni.... Vaakinek valami tapasztalat?

Természetes, ha még 4 hetesen nem látott semmit a dokid, kb. két hét, és már szívhang is lesz.
A terhességi tünetek nem egyformán jelentkeznek, nekem van olyan nap, hogy épp egyáltalán nem fáj a mellem.
Pozitív gondolkodás! És boldog babavárást kívánok!
8 hkm

Nekem is jobban fájt az egyik mellem mint a masik.
Kérdésre válaszolva, sok dologról függ, nem kortól. Nem szabad erre gondolni. Minden rendben lesz.

2! Én 32 évesen lettem terhes, majdnem az általad írt határnál. Első terhességem volt és egészséges kislányom született.
Kérdező! 22 évesen pont annyi esélyed van hogy megmaradjon, mintha 25 lennél. Minden rendben lesz, nyugi 😊.

Hát én 22 évesen lettem terhes:) 23-at töltöttem mikor megszültem a kislányunkat:) Egészséges terhesség volt, komplikáció mentesen zajlott le minden:) A picurka is teljesen egészséges:)
Kb 2 hét múlva menj el dokihoz és akkor már nagy eséllyel lát szívhangot is:)
A tünetek meg mindenkinek más. Nekem pl a 4.héten nem is volt tünet. 5-6 héttől voltak. Én is görcsölgettem picikét de nem egyfolytában. Kis hasszurka is volt. Mellfájdalmam egyik napról a másikra "nem is tudom hány hetesen" egyszer csak elmúlt,én is megijedtem. Semmi gond nem volt:)
Szurkolok,hogy ne legyen semmi gond. De biztosan nem lesz:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!