Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora eséllyel marad meg...

Mekkora eséllyel marad meg első terhesség 22 évesen?

Figyelt kérdés

Férjemmel 5 hónapja próbálkoztunk mire végre 2 csíkos lett a teszt.Doki még nem látott 4. Héten vagyok még csak.

Hasam picit görcsölget de nem túl gyakran,a melleim fájnak, de nem egyformán az egyik kicsit jobban mint a másik nem tudom ezt mit jelent talán semmit!:)Remélem tényleg nem fog megjönni.... Vaakinek valami tapasztalat?

2015. ápr. 10. 07:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"2! Én 32 évesen lettem terhes, majdnem az általad írt határnál. Első terhességem volt és egészséges kislányom született."

Pedig igaza van. Azért, mert -szerencsére- sok 30 vagy akár 40 feletti nőnek van problémamentes terhessége és születik egészséges babája, köztük neked is, attól még a statisztika szerint is jobbak az esélyei egy húszas éveiben járó nőnek, tetszik vagy sem.

2015. ápr. 10. 10:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem azér írtam oda a koromat mert h gond lenne csak tájékoztatás ként!Tudom h ez a legideálisabb kor!Csak kíváncsi voltam a válazaitokra.Merth ha azt írtátok volna többen is h első pozi teszből nem nagyon lesz baba akkor elszomorodtam volna.De így nem!
2015. ápr. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!